njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. mar. 2012

Organizatori Share konferencije isfrustrirani brojem fotografija devojaka iz WC-a koje su dobili u prijavama

Jedan od najmaštovitijih radova sa ovogodišnjeg konkursa

BEOGRAD, 22. mart 2012, (Njuz) – Nakon što je na sajtu Share konferencije objavljeno da je ove godine karta besplatna ukoliko gosti pošalju neki svoj umetnički rad, fotografije devojaka koje su se slikale u WC-u ne prestaju da pristižu, tvrde iznureni organizatori.

Vladan Joler, jedan od članova žirija za dodelu ulaznica, kaže da su se nadali da će “ljudi slati još neku vrstu umetničke forme osim fotografija obnaženih devojaka na kojima se u pozadini vide pločice i bojler.”

– Ne znamo šta da radimo da svim tim slikama dvadesetogodišnjih oskudno odevenih devojaka koje sebe slikaju u ogledalu WC-a. Mislim, ima tu i nekih zaista zanimljivih pristupa i tehnika fotografisanja, ali problem je što smo očekivali da dobijemo dela i iz drugih oblasti umetnosti urađenih van kupatila – tvrdi Joler – I one samo pristižu i pristižu… Ne mogu više da gledam sve te veš mašine, kade, i odbljesak blica u ogledalu – dodaje on.

Organizatori su poručili da se nadaju da će do petka, kada se konkurs za dodelu besplatnih ulaznica završava, zainteresovani za dolazak na festival, ako već moraju da svoja umetničke radove stvaraju u WC-u, tamo načiniti barem i neki video, muzičku numeru, napisati novinski tekst ili istraživanje.

Viktor Marković

Goran Mirković

 1. ja kaže:

  Sudeci prema napisanom, zakljucila sam da je ovo napisano samo zbog reklame. Sve vise reklamiranja na sajtu. Gotovi ste i vi.

  1. urednistvo kaže:

   Mi smo medijski partneri Share konferencije. Zauzvrat dobijamo nadu da cemo dobiti ulaznice za istu i za neki koncert na Egzitu. Sta ocete? Svako se snalazi kako ume :P

   1. AndroidVesti kaže:

    Hahahaaha! Moze neka ulaznica za nas obicne smrtnike? :)

 2. mamamimi kaže:

  Evo, pa Karleuša piše svoju novu knjigu u WC-u. To je, valjda, neki novi trend u svetu. Valjda im tu nadođe inspiracija za stvaranje umetničkih dela.Setih se one Borine pesme…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *