Velika gužva stvara se ispred zadnjeg ulaza
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. dec. 2021

Osoblje hotela “Ambasador” se žali što svi naprednjaci hoće na zadnji ulaz

NIŠ, 13. decembar 2021, (Njuz) – Osoblje niškog hotela “Ambasador” požalilo se redakciji Njuza zbog toga što, otkako je na zgradu postavljen džinovski Vučićev bilbord, svi članovi SNS-a u objekat žele da uđu isključivo na zadnji ulaz.

Radnici hotela kažu da je pred zadnjim ulazom u objekat već dva dana ogromna gužva i da naprednjaci satima čekaju u redu kako bi u hotel ušli otpozadi.

– Postalo je neizdrživo. Članovi Srpske napredne stranke neprestao dolaze i svađaju se oko toga ko će prvi da uđe na zadnji ulaz i ko od njih je to najviše zaslužio. Već dva dana pokušavamo da ubedimo barem jedan deo članstva i simpatizera vladajuće stranke da uđu na glavni ulaz, pošto tamo nema gužve, ali oni to odbijaju uz obrazloženje da su ovako navikli i da drugačije ne umeju da funkcionišu – objasnio je u razgovoru za Njuz jedan od hotelskih radnika, koji je insistirao na anonimnosti.

– Da stvar bude gora, počeli su da pristižu i pojedini vlasnici medija, kao i njihovi novinari i urednici, koji takođe insistiraju na ulasku sa zadnje strane jer, kako kažu, to im omogućava nesmetan rad. Velike probleme stvara i to što kada neko od pristalica vlasti uspe da uđe na zadnji ulaz, ne želi odatle da se pomeri i tu se jako dugo zadržava, jer ne želi da izgubi teško stečenu poziciju – dodao je ovaj radnik.

On je istakao da ga je najviše začudilo to što je i vlasnik hotela, nakon postavljanja bilborda, počeo da koristi zadnji ulaz.

– Svakog dana se bukvalno uvlači unutra, iako za tim zaista nema potrebe – rekao je radnik hotela.

Soko Sokolović

 1. zivorad kaže:

  Moj Sokole Sokole,otupela ti je ostrica,kao i svima nama!

 2. Zoki Dunav kaže:

  Naravno da zele da udju sa mesta odakle su izasli.
  Vole Vas Dragan, Gorana, No kola I Boki.

  Fuvavom brodovi plove.,

 3. Kec iz rukava kaže:

  Као и њихов шеф АВ воле отпозади.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *