nazad na vrh

Osoblje hotela “Ambasador” se žali što svi naprednjaci hoće na zadnji ulaz

Velika gužva stvara se ispred zadnjeg ulaza

NIŠ, 13. decembar 2021, (Njuz) – Osoblje niškog hotela “Ambasador” požalilo se redakciji Njuza zbog toga što, otkako je na zgradu postavljen džinovski Vučićev bilbord, svi članovi SNS-a u objekat žele da uđu isključivo na zadnji ulaz.

Radnici hotela kažu da je pred zadnjim ulazom u objekat već dva dana ogromna gužva i da naprednjaci satima čekaju u redu kako bi u hotel ušli otpozadi.

– Postalo je neizdrživo. Članovi Srpske napredne stranke neprestao dolaze i svađaju se oko toga ko će prvi da uđe na zadnji ulaz i ko od njih je to najviše zaslužio. Već dva dana pokušavamo da ubedimo barem jedan deo članstva i simpatizera vladajuće stranke da uđu na glavni ulaz, pošto tamo nema gužve, ali oni to odbijaju uz obrazloženje da su ovako navikli i da drugačije ne umeju da funkcionišu – objasnio je u razgovoru za Njuz jedan od hotelskih radnika, koji je insistirao na anonimnosti.

– Da stvar bude gora, počeli su da pristižu i pojedini vlasnici medija, kao i njihovi novinari i urednici, koji takođe insistiraju na ulasku sa zadnje strane jer, kako kažu, to im omogućava nesmetan rad. Velike probleme stvara i to što kada neko od pristalica vlasti uspe da uđe na zadnji ulaz, ne želi odatle da se pomeri i tu se jako dugo zadržava, jer ne želi da izgubi teško stečenu poziciju – dodao je ovaj radnik.

On je istakao da ga je najviše začudilo to što je i vlasnik hotela, nakon postavljanja bilborda, počeo da koristi zadnji ulaz.

– Svakog dana se bukvalno uvlači unutra, iako za tim zaista nema potrebe – rekao je radnik hotela.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Moj Sokole Sokole,otupela ti je ostrica,kao i svima nama!

  2. Naravno da zele da udju sa mesta odakle su izasli.
    Vole Vas Dragan, Gorana, No kola I Boki.

    Fuvavom brodovi plove.,

  3. Као и њихов шеф АВ воле отпозади.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix