njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. jan. 2019

Ostalo još 7 sati kukanja na januar

SRBIJA, 31. januar 2019, (Njuz) – Republički Zavod za protok vremena (RZPV) objavio je saopštenje za javnost u kojem se napominje da građani imaju još samo 7 sati ukoliko žele da kukaju na januar i na njega svale sve svoje probleme. Građanima se savetuje da januar okrive za svoje raspoloženje, nedostatak volje za bilo šta, kao i mrzovolju prema svojim najbližima.

– Ovaj januar je bio naročito pogodan za kukanje jer je trajao skoro dvostruko duže od prethodnog, kaže se u saopštenju. – Snege je padao čak dva puta u januaru ove godine što se nije desilo nikada u istoriji praćenja kukanja na januar. Opštem katastrofalnom stanju u nađem društvu doprinelo je i to što niko već duže vreme nije video sunce, koje je i bukvalno izvor života. To je stvarno sjebano, stoji dalje u saopštenju.

Kako se nezvanično saznaje, građani su povisili intenzitet bacanja hejta na januar na maksimum želeći da nadoknade neki od prethodnih dana kada nisu mogli toliko da ga mrze zbog bolesti.

– Bio sam prehlađen 3 dana, odnosno skoro pola januara, a kad sam ozdravio tek je bio tipa deveti januar ili tako nešto. U principu nisam hejter ali voleo bih da mi se niko ne obraća u narednih nekoliko sati kako bih to vreme iskorisito na najbolji mogući način i prezirao svoj život, kaže jedan od građana prinuđenih da trpi teror januara.

Većina stručnjaka se slaže da januar treba ukinuti. Prema njihovim rečima, “ostaje nada da će kukanje na februar biti bolje i kvalitetnije i da ćemo već negde u martu, aprilu videti sunce.”

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *