njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. mar. 2011

Ostavila muža jer joj nije prigovarao dok je vozila

Sve što je želela bila je makar mala kritika

ZRENJANIN, 25. mart 2011. (Njuz) – Slobodanka Petrović iz Zrenjanina napustila je muža nakon vožnje kolima tokom koje joj njen suprug Jovan nijednu reč nije prigovorio. Videvši da nema primedbi, Slobodanka je više puta namerno pravila saobraćajne prekršaje, čak je određeno vreme vozila pod ručnom kočnicom na šta njen muž i dalje nije reagovao. Nakon što je parkiranje u rikverc prošlo bez kometara, skrhana Slobodanka je podnela zahtev za razvod braka, a kako navodi „ovo je bila samo kap u već punoj čaši.“

– Već duže vreme moj muž se ponaša čudno. Ne samo da prljave čarape više ne ostavlja pored kreveta, već je počeo i da spušta dasku na wc šolji. Već nekoliko nedelja unazad mi nudi da vozim kola umesto njega, čak i kad ne planira da pije. Danima sam prelazila preko zatvorene paste za zube, složene garderobe i pohvala za ručak, a njegovo neobično ponašanje sam pripisivala stresu ili depresiji. Toliko me je bilo sramota šta je počeo da radi, da čak ni prijateljicama nisam mogla da se požalim – otkriva Slobodanka.

Suprug Jovan na celu situaciju gleda sa nevericom i ističe kako nije ni slutio da će se ovo dogoditi.

– Ne znam ni sam koji me ja đavo terao da poslušam komšiju Peru i da se trudim više da ugodim svojoj ženi. On mi je govorio kako nisam savremen i da se ponašam kao pećinski čovek. Čak mi je dao i knjigu nekog američkog pisca „20 malih stvari na kojima će vam vaša žena biti zahvalna“, koju sam čak triput pročitao i sledio sva uputstva u njoj – ističe Jovan – Odrekao sam se mnogih stvari, pa čak i podrigivanja i češanja, a sad da me pitate, ja više ne znam šta je trebalo da radim i čime da joj ugodim – dodaje Petrović zamišljeno odmahujući rukom.

Bračni terapeut Ivan Zeljić ističe da se ovakvi slučajevi sve češće dešavaju u praksi, jer je preduslov srećnog braka postojanje sličnog viđenja društveno prihvatljivog ponašanja, koje jasno definišu koja je muška a koja ženska uloga u zajednici. Prema njegovim rečima, preuzimanje normi ponašanja svog partnera itekako ugrožava brak, i kao primer navodi jednog Užičanina koji je prošle nedelje ostavio ženu jer je pogodila sva tri tiketa u kladionici.

Jasmina Gavrilov

 1. Nobody's Friend kaže:

  Pa ko voli muza sisicu?!

 2. iva kaže:

  ahaha:)
  odličan tekst

 3. Jordan kaže:

  Ovo je 100% istina!
  Provereno!

  1. Cvecara kaže:

   Mmm…uglavnom, ne 100%

 4. Bata Srbin kaže:

  E’ (h)ebiga sad!!!!!!!!! Da mi je videti tog, koji je zeni bas sve odovoljio.
  Ovaj clanak, vam je dobra “fora”.
  Nemenjam VAS niposto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Jessy kaže:

  Trebalo je da posumnja još u trenutku kad je zatražila da polaže vožnju i da spreči zlo na na vreme.

 6. Milos kaže:

  Bravo :)

 7. Dane kaže:

  I mene će da ostavi

 8. Andjelica kaže:

  Hahhahaha došlo vreme da ostavim muža :))))

 9. Mladen kaže:

  Kad čujem taj ženski argument “ne spušta dasku na WC školjki” bude mi muka…

 10. Tetka kaže:

  Срећа њена, на време је прогледала. А тај Пера им и није био неки искрени пријатељ!…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *