Čovek napominje da je instinktivno spasio porodicu
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

02. maj. 2016

Otac heroj pojeo 60 jaja da bi spasao porodicu prežderavanja

KIKINDA, 2. maj 2016, (Njuz) – Borko Mudrinić, četrdesetogodišnji Kikinđanin, spasao je danas svoju porodicu prežderavanja tako što je pojeo čak 60 kuvanih jaja.

Ovaj skromni čovek smatra da to što je uradio nije nikakvo herojsko delo i tvrdi da bi to svako učinio da se našao na njegovom mestu.

– Reagovao sam instiktivno kada sam ugledao toliki broj ofarbanih jaja. Nisam puno razmišljao o posledicama i tome šta bi moglo da mi se desi. U glavi mi je samo bila misao o tome da moram da spasim porodicu od jaja koje bi jeli danima dok im ne bude loše – ispričao je Borko za Njuz.

– Tek sada, kada je sve prošlo, shvatio sam šta sam uradio i šta je moglo da mi se desi zbog ovoliko pojedenih jaja, ali ne žalim i ponovo bih uradio istu stvar. Verujem da bi to uradio bilo ko da se našao na mom mestu. Isto bih učinio i da nije u pitanju moja porodica jer vrlo dobro znam kako je strašno kada danima jedeš jaja od Uskrsa i koliko čoveku mogu da se smuče – dodao je on.

Borkove komšije ponosno ističu da ovo nije prvi put da Borko napravi neki herojski podvig.

– Pre dve godine je pojeo svu rusku salatu koju je njegova supruga spremila za Novu godinu jer je primetio da se svima smučila posle drugog dana – rekao je jedan od njih.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    I dok je Borkova zena, a i mnoge druge pravoslavne gospodje, farbala jaja Mudrinicu dotle je vucicevic vucicu farbao mu…da, jer je on covek koji ,,ih ima”. Za tucanje istih bili su zadyzeni nesa, babic i tuce vulina.

  2. himalajac kaže:

    video bih ga da je morao da pojede 2 kile jagnjetine, skoro pola kile telecih medaljona, nesto malo pilecih fileta i jos 20 polupanih jaja, sreca torte in kolace nisam okusio (Bogu fala te to bar deca pojedose do kraja),

  3. himalajac kaže:

    video bih ga da je morao da pojede 2 kile jagnjetine, skoro pola kile telecih medaljona, (drugu polovinu cu sutra), nesto malo pilecih fileta i jos 20 polupanih jaja, sreca torte i kolace nisam okusio (Bogu fala te to bar deca pojedose do kraja),

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *