njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

28. maj. 2018

Otac ne zna kako svom detetu da objasni policijsku paradu

BEOGRAD, 28. maj 2018, (Njuz) – Milan Novaković iz Beograda već drugi dan ne uspeva svom petogodišnjem sinu Ognjenu da objasni „zašto čike u plavim odelima paradiraju gradom“, saznaje Njuz.

Milan kaže kako se zatekao sa sinom kod Tašmajdanskog parka, kada je velika kolona policijskih vozila krenula Bulevarom kralja Aleksandra.

– Ognjen me je tada pitao ono čega sam se i ranije pribojavao: „Tata, zašto ove čike u plavim odelima paradiraju?“. Pokušao sam da mu objasnim da je to njihovo pravo, da žele da pokažu da i oni postoje jer su skoro nevidljivi u današnjem društvu kome treba policijska zaštita i slično, ali on se nije dao i svaki put bi mi postavio neko potpitanje, poput: „A zašto do sada nisu uhapsili fantome iz Hercegovačke kada je i čika Vučić otkrio ko su?“, „Da li će ove čike makar saslušati Sinišu Malog zbog silnih afera?“, „Hoće li hapsiti huligane?“, „Da li će ispitati nelegalno trošenje novca u predizbornoj kampanji?“, „Ko plaća obezbeđivanje policijske parade?“ i slično – objašnjava ovaj otac.

– Dete, k’o dete, kad god krene da postavlja neka pitanja, treba mu samo skrenuti pažnju sa teme. Terao sam ga da idemo do tobogana u parku, obećavao kako ću ga voditi u Mek prekoputa, međutim on je bivao sve uporniji. Nakon što me je pitao da li su čike u plavom svojim oklopnim vozilima krenule da uhapse Nebojšu Stefanovića zbog plagiranog doktorata, morao sam da mu prekrijem oči da više ne gleda sve to, te sam ga odveo kući – kaže Milan.

Ovaj brižni otac napominje da traume koje mogu nastati zbog neodgovorenih pitanja koja se tiču policije mogu ostaviti trajne posledice po psihu njegovog sina koji je, kako on kaže, još uvek mali da bi shvatio neke stvari. Zato ga je savetovao da je najbolje da ne pita ništa već kad poraste da se sprijatelji sa čika policajcima, posebno ako namerava da se jednog dana bavi nekom kriminalnom aktivnošću.

Miroslav Vujović

 1. REALAN COVEK kaže:

  Koliko to “dete” ima godina pa zan ko su huligani, sta je Vucic uradio sa fantomima ili sta radi Sinisa Mali. Da nije slucajno zavrsio pravni fakultet i postao sudija kao maloletnik ili je neko drugi od odraslih napisao ono sto je on teo da kaze pa to stavio u usta laznog Ognjena????????????????????????????

  1. botina kaže:

   Realno ovo je pljesku a ne sendvic..bravo !

  2. Pogodilo ih kaže:

   Ima dve opcije, ili si zaostao ili si placen za ovakve gluposti i nijedno nije dobro za tebe. Ukratko, za slucaj da je prvo u pitanju, vesti u ogledalu, sarkazam…

  3. Branislav kaže:

   Realni Čoveče.
   Ako je trolovanje, majstorski odrađeno.
   Ako nije slutim da si policajac. Nema treće!

  4. Progresivni Alchajmer kaže:

   “…TEO da kaže…”

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa sve što je otac trebao da uradi je bilo da dete učlani u neki FK, crveno beli, il crno beli ili…. I očas bi se sprijateljio sa policijom!

 3. scoby kaže:

  Ovo je kao u pesmi Randy Newman-a, ”Jolly coppers on parade”…

 4. Petar kaže:

  Bravo Realni čoveče.Blago nama s`vama

 5. zexx kaže:

  Nisam ni znao da u Srbiji postoji ovaj pokret…

 6. Strani Placenik kaže:

  Onda je otac totalno neobavesten.
  Zar nisu 100 puta na TV PINKU rekli
  “Ovo je SRbija ( misleci na paradu Policije) sve junak do junaka. I svi imaju najmanje po 3 SINA SRBINA.
  A ne ona parada stida i sramote gde se drze za ruke musko sa sumnjivim muskim. i zensko sa nekom koja ne lici ni na sta. ( nisam mislio na premijerku)
  I sin bi sve to razumeo vrlo prosto.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *