njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jun. 2022

Otac pričao sinu da je u njegovim godinama mogao da dobije taksi

BEOGRAD, 29. jun 2022, (Njuz) – Milan Ristović (48) pričao je danas svom dvadesetogodišnjem sinu Luki kako je on u njegovim godinama, bez ikakvih problema, mogao da dobije taksi vozilo.

Kako saznaje Njuz, sin najpre nije verovao u ovu priču i mislio je da je u pitanju klasična očeva laž, poput one kako je na letovanju u Sutomoru 1998. imao tri devojke, ali se ubrzo umešala i njegova majka Jelena, koja je potvrdila da je i ona sama uspevala nekada davno da dobije taksi.

– Ćale kaže da si, kao i danas, imao razna taksi udruženja, ali da su se, kada ih pozoveš, ne samo javljali na telefon, već se uglavnom dešavalo da ti odgovore da za tri minuta dolazi vozilo na vašu adresu – kaže ovaj momak i napominje da mu je otac rekao da si nekada davno mogao da zaustaviš taksi i na ulici.

– Rekao mi je kako si mogao najnormalnije da šetaš i ako vidiš taksi koji vozi ulicom, ti podigneš ruku i ono stane. Bez onog da te taksista ni ne pogleda ili ti samo odmahne rukom i prođe pored tebe – otkriva ovaj mladić koji kaže da već dva dana ne može da izbije iz glave melodiju koja se ponavlja dok čekate taksi operatera da vam kaže da nažalost nema nijednog slobodnog vozila pokušajte kasnije.

Marko Dražić

  1. Milan kaže:

    Imao si Marko i lekara , zidara, molera , farbara i sve druge zanatlije i preduzetnike. Nigde u svetu u vreme spica neces lako naci taxi. Prosecna voznja na taxiju je 3-4 km. Kupis bajs , trotinet i kada si trezan vozis.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *