njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jan. 2022

Otac pričao sinu da je u njegovim godinama, po dubokom snegu, satima pešačio preko planina da bi kupio Pan Erotiku

24.januar 2022, (Njuz) – Pedesetogodišnji Sredoje Marković iz Užica je prilično revoltiran ponašanjem današnje omladine, pa je svom sinu održao predavanje o životu i ispričao mu kako je kao tinejdžer morao satima da se probija kroz snežne nanose samo da bi kupio Pan erotiku.

– Prosto rečeno, današnje generacije su razmažene. Sve im je na dohvat ruke, a opet kukaju kako im je teško, lenji su i nepremni da se uhvate u koštac sa životom – ne krije Sredoje razočaranje. – Juče mi je pao mrak na oči kada je trebalo da očistimo sneg ispred kuće, a mog sina Milana je mrzelo da izađe jer je napolju hladno. Morao sam da ozbiljno porazgovaram sa njim i ispričam šta sam sve radio da bih stigao ovde gde sam danas i koliko truda i odricanja je bilo potrebno da bi on uživao u današnjim uslovima života – priča on. – Vreme je da počne da ceni ono što ima. Njemu je dovoljno samo da sedne za računar i za dva klika je na Porn hubu. Ja sam, bre, u njegovim godinama pešačio satima samo da bih došao do kioska i kupio Pan erotiku. Sećam se, jednom, sneg do pojasa, vetar samo brije, napolju minus 15, ali mi ne pada na pamet da odustanem. Vukovi zavijaju u planini, sneg uleće u oči, klizaš se, padaš, ali ideš dalje – opisuje on prepreke koje je morao da savladava.

Sredoje priznaje da oseća određenu vrstu odgovornosti i da se pita da li je negde podbacio kao roditelj.
– Stvarno sam se trudio sam da budem dobar otac, da sinu priuštim stvari koje ja nisam imao. Treba život da mu bude bolji i lakši, ali mi se čini da ga je udobnost potpuno razmazila. Naše generacije su morale da se bore za svaki broj erotskog časopisa i nije nam bilo teško. Nismo kukali, već smo dovijali kako smo znali i umeli. Bilo je to neko bolje, romantičnije vreme. Kad pogledam oko sebe, moram da se zapitam kud ide ovaj svet, kakve to muškarce stvaramo, rezignirano se zapitao on.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *