njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. mar. 2014

Otkriven borilački klub DSS-a nakon što je funkcioner DSS-a prekršio prvo i drugo pravilo borilačkog kluba DSS-a

...

BEOGRAD, 21. mart 2014, (Njuz) – Članovi DSS kluba ceo dan pokušavaju da otkriju ko je obavestio medije o tuči Duška Tarbuka i Petra Bojovića. Na ovaj način, osoba koja je medijima dostavila ovu vest prekršila je prvo i najvažnije pravilo DSS kluba, saznaje Njuz.

Jedan član DSS kluba sa kojim smo danas pričali, koji je imao vidne povrede na licu, izjavio je da postoji osam pravila DSS kluba.

– Prvo pravilo je da se ne priča o DSS klubu. Drugo pravilo je isto kao i prvo – da se ne priča o DSS klubu – izjavio je jedan naš sagovornik , koji je tražio da ostane anoniman.

– Treće pravilo je da kada neko vikne „stop!“, borba se završava. Četvrto pravilo je da se biju samo dve osobe, a peto da se održava jedna po jedna borba. Šesto pravilo je da se učesnici bore bez majica i cipela, sedmo da borba traje koliko god je potrebno. Osmo, poslednje pravilo, je da ako vam je ovo prvi put da ste u DSS klubu – morate da se borite – rekao je naš izvor.
On je na takođe naglasio da tuča Tarbuka i Bojoviča nema bilo kakve veze sa slabim izbornim rezultatom DSS, kako su mediji prvobitno spekulisali, već je došao red na njih dvojicu da se bore.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Funkcioneri DSS se tukli i pretili pištoljima

 1. Ja sam kaže:

  Ako su se ovi neutralci tako tukli kako i cime ce se tuci snsovci kada narod shvati da je predizborna bajka prosla?

 2. mirko kaže:

  taj klub je samo paravan..! zamolio bih nadležne da se pozabave ovim pitanjem, ko zna šta se krije iz dss fight club

 3. prasence kaže:

  na kraju ce se otkriti da kostunica u stvari nije kostunica vec da je to andrija mladenovic,a zapravo kostunica…Ali svaka cast vucicu!

 4. prasence kaže:

  na kraju ce se otkriti da kostunica u stvari nije kostunica vec da je to andrija mladenovic,a zapravo kostunica…Ali svaka cast vucicu!

 5. aleksandar kaže:

  oce praviti sapune od masti?

  1. zexx kaže:

   Nece!
   Zadrzace se na tome da do daljneg samo vade mast gradjanima i gradjankama,kao i do sad!Jednog dana mozda iscede dovoljno i za sapune pa da bude koristi neke konacno…

 6. Miki kaže:

  Ma nema tu još razrađenih pravila. Taj borilački klub je tek u povoju. Formiraju ga umesto dosadašnjeg poslaničkog kluba.

 7. Aleksandar Hejter kaže:

  Чиме се туку, хефталицама и зумбама? Та скупина весељака изгледа баш опако, додуше само у серијалима вечите ДБ жртве, Бранкице Станковић.

 8. iva kaže:

  Koštunica se ne bije pesnicama, on samo smara o preambuli ustava dok protivnik ne padne na patos. Ili razume se diskretno zamoli momke u doktorskim uniformama da to srede.

 9. Zwoncica willa kaže:

  I ko je dobio batine Brad pitt ili Edvard Norton?

 10. Ivex kaže:

  His name is Robert Paulson!

 11. pups kaže:

  Šta te briga za ”knockout” u prvoj rundi, a?!
  Prva krunisana glava Srbije je obećala da će sledeće nedelje (u roku od sedam dana – od subote do petka) posetiti Sebastijana Kur(z)a u Austriji, zato što se ovaj mladić u međunarodnoj zajednici diplomiranih krugova redovno bruka.

  U zoo zatvoru životinjskog carstva šetamo i uživamo moji dugari i ja, pa onaj krupniji diže pobedničku glavu, pogleda u nebo i naučno reče:
  – Ako po Beogradu na vodi padne kiša, ja ću i u Skupštini i u Končarevu da gradim ”Srbija po blatu”.

 12. kkk kaže:

  Projekat Menheten je sada postao projekat Beograd na vodi.

  1. Tagore kaže:

   Ni njima nije lako!
   New York, Manhattan – ”One World Trade Center”
   Na mestu dveju bliznakinja sagrađena je nova crkva ”Freedom Tower” od nekih 104 spratova. Ova nova ”crkva” je čuvana dan i noć, osigurana protiv zemljotresa i najzaštićenija američka tvorevina, (čak i od pada aviona), ali…

   Mladi dečak Justin Casquejo (16) je ovih dana na ulazu u ”Freedom Tower” sagnuo glavu, uzeo lift do 88. sprata, prevario uspavanog čuvara, pa stepenicama dospeo do 104. sprata i na krovu kraj antene mahao rukama.
   (Uspavani čuvar je u istom času izgubio radno mesto, dok Amerika uzdiše.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *