njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. aug. 2022

Otpušteni dostavljač iz Wolta dobio posao u BIA

BEOGRAD, 20. avgust 2022, (Njuz) – Dostavljač hrane koji je pre nekoliko dana dobio otkaz zbog uznemiravanja dobio je posao u Bezbednosno-informativnoj agenciji Srbije, saznaje Njuz. Bivši dostavljač, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da misli da je dovoljno kažnjen za svoj postupak time što je nedelju dana bio nezaposlen.

– Ova institucija je prepoznala moje kvalitete i ponudila mi poziciju analitičara snimaka sa hiljada sigurnosnih kamera instaliranih širom zemlje. Imam oštro oko i jako brzo procenjujem da li je subjekat zanimljiv, u bezbednosnom ili bilo kom drugom smislu, kaže “Petar” (lažno ime radi čuvanja privatnosti).

Nadležni iz BIA kažu da je ta agencija uvek u potrazi za dobrim kadrovima, koji “imaju dobro oko, asertivni su, brzo stupaju u akciju, ali što je najbitnije od svega, ne prelaze granicu pristojnosti”.

– To ponajbolje govori i činjenica da je na čelu BIA gospodin Bratislav Gašić, navodi se u saopštenju agencije.

– Svako uči na svojim greškama i budite sigurni da više neću kontaktirati devojke koje mi se sviđaju sa svog ličnog telefona, kaže “Petar” (pravo ime i broj telefona poznati redakciji).

Vladimir Vuković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *