Ekskluzivna slika novog pivovoda "Istočni tok"
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

20. apr. 2022

Otvara se prvi krak pivovoda “Istočni tok”

BEOGRAD, 20. april 2022. (Njuz) – Predstavnici pivopija iz Bosne i Srbije svečano su otvorili pivovod “Istočni tok” koji će Srbiji obezbediti dovoljan dotok piva iz Banjaluke. Normalan tok piva je naročito bitan u ovim nesigurnim vremenima, izjavili su okupljeni.

– Srbija je prethodnih godina dosta pomagala nama sa ove strane Drine. Sada je red da i mi uzvratimo kada je to najbitnije, i to onim što je u svakom trenutku najpotrebnije – Nektar pivom, kaže predstavnik pivopija iz Bosne Petar Kriglić.

U Srbiji postoji veliko interesovanje za ovaj pivovod još od najave njegove izgradnje, i na sreću nije bilo probijanja rokova. Preko potrebna prehrambena namirnica sada će u svakom trenutku biti dostupna punoletnim žednim građanima u Srbiji, koji nisu skrivali oduševljenje.

– Otkad je počela ova svetska kriza i nestašica, ja samo o jednom razmišljam. Da li će biti piva? Sada više ne moram da razmišljam o tome zahvaljujući našima iz Republike Srpske. Ne kažu džabe “Dobro se dobrim vraća”, kaže predstavnik pivopija iz Srbije Nikola Točenić.

Kako se nezvanično saznaje, nakon ovog pivovoda građani Srbije se nadaju da će uskoro započeti i preko potrebna cev za dotok “kikirikija, čipsa, i onog kukuruza sa paprikom okolo što je malo ljutikav.”

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *