njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2019

Otvorena sezona kupanja u “Ada molu”

BEOGRAD, 20. jul 2019, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić danas je podizanjem Plave zastave svečano otvorio sezonu kupanja u tržnom centru “Ada mol”.

Plava zastava je, prema njegovim rečima, najviše međunarodno priznanje kvaliteta vode i bezbednosti u ovom tržnom centru.

– Beograđani su danas dobili još jedno kupalište na kom će moći da pronađu spas od letnjih vrućina. Reč je o najatraktivnijem kupalištu u gradu, uređenom po najvišim svetskim standardima. Građani ne moraju da brinu ni kada je kvalitet vode u tržnom centru u pitanju pošto će ga Gradski zavod za javno zdravlje kontrolisati dva puta sedmično – rekao je Radojičić i dodao da je trenutni kvalitet vode na zadovoljavajućem nivou.

– U “Ada molu” će biti prisutan dovoljan broj licenciranih spasilaca, pripadnika policije, komunalne policije i Hitne pomoći. Da bi sve prošlo kako treba, potrebno je da se posetioci pridržavaju uputstava koja su propisana, odnosno da u buticima ne preplivavaju preko bova koje su postavljene iz bezbedonosnih razloga, kao i da se stariji građani, a i svi oni koji imaju problema sa zdravljem pre ulaska u neki od butika obavezno jave spasiocu – napomenuo je gradnonačelnik.

Radojičić je podsetio sve posetioce tržnog centra da “Ada mol” osim kupanja pruža i mnoge druge sadržaje, poput šopinga.

Soko Sokolović

  1. Aleksandar kaže:

    Jedva ste čekali neku nesreću za sprdnju? Jadno

  2. voya montoya kaže:

    Mora da ce vaziti i bazenske kartice sa Nbgd.,gde je SPAS-a,cuveni vaterpolista-Predsednik opstine…?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *