nazad na vrh

Otvorena sezona kupanja u “Ada molu”

BEOGRAD, 20. jul 2019, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić danas je podizanjem Plave zastave svečano otvorio sezonu kupanja u tržnom centru “Ada mol”.

Plava zastava je, prema njegovim rečima, najviše međunarodno priznanje kvaliteta vode i bezbednosti u ovom tržnom centru.

– Beograđani su danas dobili još jedno kupalište na kom će moći da pronađu spas od letnjih vrućina. Reč je o najatraktivnijem kupalištu u gradu, uređenom po najvišim svetskim standardima. Građani ne moraju da brinu ni kada je kvalitet vode u tržnom centru u pitanju pošto će ga Gradski zavod za javno zdravlje kontrolisati dva puta sedmično – rekao je Radojičić i dodao da je trenutni kvalitet vode na zadovoljavajućem nivou.

– U “Ada molu” će biti prisutan dovoljan broj licenciranih spasilaca, pripadnika policije, komunalne policije i Hitne pomoći. Da bi sve prošlo kako treba, potrebno je da se posetioci pridržavaju uputstava koja su propisana, odnosno da u buticima ne preplivavaju preko bova koje su postavljene iz bezbedonosnih razloga, kao i da se stariji građani, a i svi oni koji imaju problema sa zdravljem pre ulaska u neki od butika obavezno jave spasiocu – napomenuo je gradnonačelnik.

Radojičić je podsetio sve posetioce tržnog centra da “Ada mol” osim kupanja pruža i mnoge druge sadržaje, poput šopinga.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Jedva ste čekali neku nesreću za sprdnju? Jadno

  2. Mora da ce vaziti i bazenske kartice sa Nbgd.,gde je SPAS-a,cuveni vaterpolista-Predsednik opstine…?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix