njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

07. jun. 2018

Ovaj lik iz nekog razloga u vestima

BEOGRAD, 7. jun 2018, (Njuz) – Lik koji je nekad beše imao neku funkciju u politici iz nekog razloga ponovo je danas u medijima, uverili su se građani.

Pojava ovog mladića koji se zvao da l’ Nemanja ili tako nešto navela je mnoge na razmišljanje da li se desilo nešto bitno i ko beše ovaj lik.

Prema poslednjim saznanjima mediji su ovog lika, Nemanju valjda, ili Nenada, ali sigurno je nešto na N bilo, intervjuisali iz ovog ili onog razloga koji možda i može biti nešto bitno u slučaju da se bilo ko seti ko beše ovaj lik i šta sad radi.

Stručnjaci se slažu da postoji izvesna mogućnost da se Nenad, definitivno Nenad, nije tek tako pojavio u medijima i da za to mora postojati neki, bilo kakav razlog.

– Prilično sam siguran da se ovaj lik nije sasvim slučajno pojavio u novinama, jer deluje kao su baš njega fotografisali i da su baš njega pitali a ne da je samo bio slučajno tu pa kao ajde ko god – izjavio je Ratko Božović, naš poznati psiholog i prvi analitičar koji se javio na telefon.

Kako se nezvanično saznaje, veliki broj građana pretpostavlja da bi pojavljivanje gospodina Selimovića u medijima moglo da znači da se govorilo o bilo čemu, “od nečega što se desilo Marku Đuriću, pa do odabira okvira za naočare”.

Viktor Marković

  1. Milos kaže:

    Pa ovo je Nikola Selakovic

  2. voya montoya kaže:

    Pa ovo je prva alternacija Marka Djurica…ako ne daj Bogo,propadne prva faza pregovora sa posebnim osvrtom na plan B (koji kujemo) uz zastavu sa cetiri (4) tocila,koja su simbol naseg pregovarackog tima,ciji lider cita novine na albanskom,ali ga uporno uci…rec Mirdita,parla samo tako…!

  3. drukadžija kaže:

    A zašto nema blic-stripa online?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *