nazad na vrh

Pajtić iznajmio garsonjeru za novogodišnju žurku Demokratske stranke

DS našao fini stančić za petnaestak ljudi

BEOGRAD, 31. decembar 2015, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić iznajmio je garsonjeru od 30 kvadrata u centru Beograda u kojoj planira da sa stranačkim kolegama dočeka Novu godinu.

Pajtić kaže kako je veličinu stana birao prema broju članova svoje stranke.

– Našao sam baš lep stančić koji će biti potaman za sve nas iz DS-a. Ima jednu veću sobu sa spojenom kuhinjom i lepo kupatilo. U ovom trenutku nam ni ne treba veći prostor – rekao je Pajtić.

Pajtić očekuje da će se na žurci pojaviti sve njegove kolege iz stranke.

– U stanu ne može da stane više od petnaestak ljudi i sreća da nas u stranci nema više, inače ne znam gde bismo stali. Do nedavno sam merkao malo veći stan dok je u stranci bio i Borko Stefanović, ali sada za tim nema potrebe. Zamolio sam kolege da svako ponese po piće i žu-žu jer stranka zbog nekih dugova finansijski ne stoji baš najbolje. Takođe sam ih zamolio da ne dovode nikoga jer nema mesta u stanu. U ponoć ćemo poželeti sreću jedni drugima, kao i to da narednu godinu dočekamo u malo većem stanu – zaključio je Pajtić.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ja vest vidim iz jednog drugog ugla. Cinjenica da opozicija odrzava proslavu u sred prestonice (bez obzira na obim i brojnost) govori da On ne kontrolise bas celu Srbiju, bez obzira na sve napore koje je ulozio. Podatak da je Pajtic uspeo da obezbedi ,,gajbu” isto pokazuje da onaj malecki nema bas kompletnu kontrolu nad kretanjem nekretnina, bez obzira na ukidanje i nepostovanje propisa u ovoj oblasti. A posebno mi se dopada cinjenica da novinari nisu preneli vest pre nego sto se dogodila, cime se u punoj meri pokazuje razorni ucinak nepromisljenog delovanja ministra vojnog. Do koje mere ova situacija ide na gore ukazuje i najnoviji podatak da su se novinari usudili da postave pitanja koja On ne razume i sto je jos gore morao je to pred kamerama da prizna.

 2. A svi Cedini i Borisovi glasaci su zbog velikog interesovanja odustali od zakupa putnickog lifta pa su unajmili teretni. Borkovi, Vukovi i Zoranovi simpatizeri merkaju kiosk preko puta.

 3. mislim da već peti put vrtite ovu temu sa pajtićem i garsonjerom…

  • Да, стварно је глупо да зезају тебе и твоје пајтосе за гарсоњеру када сигурно можете да попуните пола једнособног стана.

 4. Bolje da su gajbu iznajmili turistima iz Plovdiva…

 5. A tu je i kombinovani šporet na plin, u slučaju da im dosadi da novu godinu čekaju u senci.

 6. Bot Miroslav Vujović? Pa doša bušit rupe po plafonu ilegale? Jadna garsonjera…, vikendica…, dvije…, bole ga svrab u šturi?

 7. istina je da istina nepodnosim ni jednu partiju ali soba 3×3 je super ideja mogu tu da se izrode svakakve pesme da nebude ladno a inspirativno dobar početak nepopravljivi optimist.
  Čekam sledeće koji će da preuzmu štafetnu palicu za takvu lepu ideju.

 8. …a najam će platiti posebnom (vanrednom) donacijom Svetskog Udruženja Bivših Vlastodržaca… koju će probati da izvuku iz pokrajinskih fondova… i da (kao) vrate, tj. daju sledećim EX… ex.ženama, ex.vlastima, i sl.

 9. Pa dobro ljudi,znamo da ne valja.Preterivanje je loše u svakom pogledu,ali i o ovima pre njega se može knjiga napisati.Čemu zamaranje sa nebitnim stvarima u životu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix