DS našao fini stančić za petnaestak ljudi
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

31. dec. 2015

Pajtić iznajmio garsonjeru za novogodišnju žurku Demokratske stranke

BEOGRAD, 31. decembar 2015, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić iznajmio je garsonjeru od 30 kvadrata u centru Beograda u kojoj planira da sa stranačkim kolegama dočeka Novu godinu.

Pajtić kaže kako je veličinu stana birao prema broju članova svoje stranke.

– Našao sam baš lep stančić koji će biti potaman za sve nas iz DS-a. Ima jednu veću sobu sa spojenom kuhinjom i lepo kupatilo. U ovom trenutku nam ni ne treba veći prostor – rekao je Pajtić.

Pajtić očekuje da će se na žurci pojaviti sve njegove kolege iz stranke.

– U stanu ne može da stane više od petnaestak ljudi i sreća da nas u stranci nema više, inače ne znam gde bismo stali. Do nedavno sam merkao malo veći stan dok je u stranci bio i Borko Stefanović, ali sada za tim nema potrebe. Zamolio sam kolege da svako ponese po piće i žu-žu jer stranka zbog nekih dugova finansijski ne stoji baš najbolje. Takođe sam ih zamolio da ne dovode nikoga jer nema mesta u stanu. U ponoć ćemo poželeti sreću jedni drugima, kao i to da narednu godinu dočekamo u malo većem stanu – zaključio je Pajtić.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ja vest vidim iz jednog drugog ugla. Cinjenica da opozicija odrzava proslavu u sred prestonice (bez obzira na obim i brojnost) govori da On ne kontrolise bas celu Srbiju, bez obzira na sve napore koje je ulozio. Podatak da je Pajtic uspeo da obezbedi ,,gajbu” isto pokazuje da onaj malecki nema bas kompletnu kontrolu nad kretanjem nekretnina, bez obzira na ukidanje i nepostovanje propisa u ovoj oblasti. A posebno mi se dopada cinjenica da novinari nisu preneli vest pre nego sto se dogodila, cime se u punoj meri pokazuje razorni ucinak nepromisljenog delovanja ministra vojnog. Do koje mere ova situacija ide na gore ukazuje i najnoviji podatak da su se novinari usudili da postave pitanja koja On ne razume i sto je jos gore morao je to pred kamerama da prizna.

 2. Ja sam kaže:

  A svi Cedini i Borisovi glasaci su zbog velikog interesovanja odustali od zakupa putnickog lifta pa su unajmili teretni. Borkovi, Vukovi i Zoranovi simpatizeri merkaju kiosk preko puta.

 3. milojko kaže:

  mislim da već peti put vrtite ovu temu sa pajtićem i garsonjerom…

  1. Александар Хејтер kaže:

   Да, стварно је глупо да зезају тебе и твоје пајтосе за гарсоњеру када сигурно можете да попуните пола једнособног стана.

 4. voya montoya kaže:

  Bolje da su gajbu iznajmili turistima iz Plovdiva…

 5. Sp kaže:

  A tu je i kombinovani šporet na plin, u slučaju da im dosadi da novu godinu čekaju u senci.

 6. vladika valjevSki kaže:

  Bot Miroslav Vujović? Pa doša bušit rupe po plafonu ilegale? Jadna garsonjera…, vikendica…, dvije…, bole ga svrab u šturi?

 7. dug kaže:

  istina je da istina nepodnosim ni jednu partiju ali soba 3×3 je super ideja mogu tu da se izrode svakakve pesme da nebude ladno a inspirativno dobar početak nepopravljivi optimist.
  Čekam sledeće koji će da preuzmu štafetnu palicu za takvu lepu ideju.

 8. Komla kaže:

  …a najam će platiti posebnom (vanrednom) donacijom Svetskog Udruženja Bivših Vlastodržaca… koju će probati da izvuku iz pokrajinskih fondova… i da (kao) vrate, tj. daju sledećim EX… ex.ženama, ex.vlastima, i sl.

 9. Ko da je bitno kaže:

  Pa dobro ljudi,znamo da ne valja.Preterivanje je loše u svakom pogledu,ali i o ovima pre njega se može knjiga napisati.Čemu zamaranje sa nebitnim stvarima u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *