Pajtić zbog serije danima nije izlazio napolje
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

21. apr. 2016

Pajtić tokom kampanje pogledao ceo Game of Thrones

NOVI SAD, 21. april 2016, (Njuz) – Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić uspeo je da tokom predizborne kampanje pogleda svih pet sezona serije „Game of Thrones“, saznaje Njuz.

Pajtić kaže da je već godinama želeo da pogleda ovu seriju, ali da to nije uspevao zbog obaveza.

– Kada sam čuo da će biti vanrednih izbora prvo što sam pomislio bilo je kako ću konačno imati priliku da pogledam seriju. Prvog dana kampanje sam pogledao prvu epizodu i momentalno sam postao fan – kaže Pajtić.

On otkriva da mu je prvobitan plan bio da gleda serije tokom putovanja po Srbiji, ali da je vremenom došlo do izvesnih promena.

– Kraj prve sezone kada gine Ned Starks me je toliko šokirao, da sam otkazao sve mitinge i konferencije za štampu narednih dana, ne bih li video šta se dalje dešava u drugoj sezoni. Taman sam se malo navikao na ritam od četiri epizode dnevno, kada se desio onaj pokolj „Red Wedding“, pa sam morao da malkice usporim sa kampanjom da malo dođem sebi od stresa – otkriva Pajtić, koji kaže da ne može da veruje da je Tirion Lanister ubio oca, a da je Remzi Bolton oženio Sansu Sark.

– Kakva serija, ako ću po nečemu pamtiti ovu kampanju onda je to Game of Thrones – kaže Pajtić i dodaje da ovih dana svi oko njega pričaju da čekaju 24. april i da mu nije jasno o čemu pričaju kada šesta sezona počinje 25. aprila.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa ako mu nije jasno, nek pita tomu Diplomu. Taj je verziran sa istorijom, a kažu da poseduje neka proročanstva pa se razume i u budućnost!

 2. scoby kaže:

  Da li se slucajno pocetak nove sezone Igara Prestola poklapa sa nasim “izborima”?

 3. ariela kaže:

  Bolje da je gledao “lost”…nekako mi naslov ide uz izbore…

 4. Mizantropikus kaže:

  Verovatno mu je omiljena targaryen.
  Putuje i putuje, i uz lošu glumu nikako da stigne.

 5. Sp kaže:

  Bolje da je odgledao Priče iz Nepričave.

  1. voya montoya kaže:

   Bravo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *