njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

10. dec. 2015

Pajtić zamolio Stefanovića da ne napušta Krunsku jer se plaši da ostane sam

BEOGRAD, 10. decembar 2015, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić zamolio je Borka Stefanovića da ostane još malo u stranci jer se plaši da boravi sam u kući u Krunskoj ulici, saznaje Njuz.

Pajtić je ovu molbu uputio Stefanoviću čim je čuo da je on podneo ostavku na mesto potpredsednika DS.

– Odlaskom Stefanovića stvoriće se velika praznina u centrali stranke. Ne zbog njegovog odlaska, već zbog toga što u kući, osim mene, doslovno neće imati više ko da živi. Dok su u njoj boravili Čedomir Jovanović, Boris Tadić, Jelena Trivan i drugi, delili smo troškove računa i žene koja čisti na jednake delove. Nemam predstavu kako ću ubuduće sam održavati ovoliki prostor – rekao je Pajtić.

Predsednik DS kaže kako mu već pomalo smeta neprijatna tišina u centrali stranke u Krunskoj, a otkrio je i u kom delu dana mu je najteže.

– Preko dana se još i zanimam nečim, gledam malo televiziju, radim neke vežbe na trenažeru i tako to, ali čim padne mrak, počinje da me hvata strah dok sam sam u kući. Zamolio sam Stefanovića da ostane makar dok ne pronađem novog cimera. Ako Borko ode, jedino što mi preostaje je da ugasim svetlo kao poslednji u stranci – zaključio je Pajtić.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Od naprednjaka pa do socijalista, u Srbiji je partija samo vodja, nije ni cudo da nove partije nicu i ,,nevodje” odlaze!

 2. Рубљов kaže:

  Та чеду позови, он је једнако сам, а имаш и оно двоје манитих драшковића, педофил кораћ је усамљен такође, динкић је соло, па веселинов, исаков, верко ст. евановић, вичи билмеза ст. протића, мићуна ако је жив…

  1. Рубљов kaže:

   Тачно сам знао…Сви у коментару поменути, дислајком ми коментар закитише, још ст. протића очекујем…

 3. Александар Хејтер kaže:

  Видим да овај лик деда Мићуна и не рачуна у људе, мада да будемо искрени Мићун му дође као икебана или боље речено као она баба у аутобусу у филму ”Ко то тамо пева”.

 4. Ja sam kaže:

  Skokne ,bre, lepo do obliznje Kalenic pijace, rasproda preostali inventar, od para zakupi tezgu, nocom prespava u njoj, ranim jutrom popne se na nju da prekupcima odrzi par predavanja i kada se umori ode do obliznjeg pasnjaka na Neimaru da sa gazda Sutanovcem, uz zvonjavu sa Hrama, broji preostale ovce.

 5. himalajac kaže:

  sto ne pozove dinkica, pa da nap rave dvojac koaliciji

 6. Sp kaže:

  Prema tvrdnjama očevidaca, na prozoru kuće u Krunskoj nekoliko puta se ukazala tajanstvena prilika, za koju su ubedjeni da je duh Borka Stefanovića. Neki čak kažu da u gluvo doba noći iz nje dopiru zvuci nalik na zveckanje srpa i čekića i sablasni vapaji: “Siriza… Siriza…”

 7. voya montoya kaže:

  Smrdljiva bajka…Budjava levica,a i Dragica počela piše: Vako se to izmaklo??? Evropa rehabilitovala a Srbija lenstvovala 16. 3. 2014.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *