Palma odlučio da da lični primer i ode negde na srpsko more
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

09. jun. 2015

Palma podržao Vučićevu ideju da građani letuju na moru u Srbiji

JAGODINA, 9. jun 2015, (Njuz) – Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma među prvima je javno podržao ideju premijera Aleksandra Vučića i naglasio da bi svi građani trebalo da ove godine letuje na moru u Srbiji.

Marković je rekao da se u potpunosti zalaže za ekonomski patriotizam i da će on lično izaći na ulice Jagodine i ubeđivati građane da letuju na srpskom moru.

– Daću lični primer, pa ću otići negde na naše more. Ne moramo svake godine da idemo i naš novac ostavljamo u Turskoj, Hrvatskoj ili Crnoj Gori. Pa ne moramo ni u Grčkoj, iako su nam prijatelji  – istakao je Marković i naveo da nema razloga letovati na grčkoj Lefkadi ili turskom Marmarisu, kad imamo lepa letovališta u Srbiji poput Paralije ili Kušadasija.

Lider Jedinstvene Srbije i poslanik u republičkom parlamentu rekao je da će premijeru Vučiću predložiti kako da ovu svoju ideju unapredi.

-Predložiću mu da se napravi jedan vid podsticaja za one građane koji letuju na moru u Srbiji. Videćemo da li da to budu subvenicije ili neke poreske olašice, a svakako bi i dotatnim taksama trebalo opteretiti one koji odlaze na more u neke druge zemlje – istakao je Marković.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  U tom smislu Vlada je vec donela ,,lex specijalis” o privodjenju odredjenih povrsina u funkciju mora, a gradonacelnik Beograda je novom ,,institutu za naprednu arhitekturu” nalozio da pocne rad na izradi makete mora sa pratecim objektima I sadrzajima.

 2. mirko kaže:

  Lako je Vucicu, on je vec letovao ispred Bele Kuce.

 3. demagog kaže:

  Možda bi plivao u Panonskom molru, ali , znate, ono nije bilo popularno kada je bio mali.

  1. Lane kaže:

   Na moru kraj Save..

 4. zoran kaže:

  Где налазите, уредништво, ове палмине фотографије на којима је искључиво са пливачком капом на глави? И то оном у неутралној боји – боји коже, намењена непливачима, а великим љубитељима воде? Ево, баш на овој фотографији показује колика је гужва била у Игалу на плажи када је, после пишања у плићаку, растерао гужву и запливао караул додирујући пешчано дно рукама после сваког замаха, а ногама се гицао к'о мангулица у сремском риту…У све јасиним купаћим гаћама
  и југопластикинм сандалацима…

 5. Boris kaže:

  Ljudi vam umiru od gladi a proseravate se

 6. Teoretičar zavere kaže:

  Zar pored svog akva parka i najveće fontane u Srbiji on tera ljude na tamo neko more! To mu Jagodinci neće oprostiti. Iz inata će ostatai u Jagodini!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *