nazad na vrh

Palma traži da dokaze protiv njega svedoci iznose u svoja četiri zida

Palma bio darežljiv prema Vulinima

JAGODINA, 21. april 2021, (Njuz) – Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je optužbe da je seksualno iskorišćavao maloletnica i napomenuo da nema ništa protiv svedoka u ovom slučaju sve dok dokaze protiv njega iznose u svoja četiri zida.

On se nalazi u središtu skandala pošto su se pojavili svedoci koji tvrde da je od žena zahtevao seksualne usluge u zamenu za radno mesto.

– Nemam ja ništa protiv da ljudi pričaju šta hoće i objavljuju svoja svedočanstva, ali se neki red mora znati. Ne može osoba koja je nešto videla ili čula tek tako da izađe u javnost i priča o svojim saznanjima. To je bre bolesno – jasan je Marković.

– Niko im ne brani da to slobodno rade u svoja četiri zida. Danas pričaju na internetu i opozicionim televizijama, a sutra se već slobodno šetaju ulicama i šire svoju bolesnu ideologiju. To je direktan udarac na vrednosti za koje sam se zalagao tokom svoje političke karijere – rezignirano zaključuje on.

On veruje da je praksa objavljivanja dokaza protiv političara pomodarstvo stiglo sa zapada i tvrdi da je to Srbiji potpuno nepotrebno.

– Kako ja svojoj deci da objasnim da tamo neki čika ili teta slobodno pričaju da sam zloupotrebljavaju funkciju i seksualno iskorišćavao žene među kojima je bilo i maloletnica? Vidite i sami da im to nije dovoljno već nude i dokaze za svoje tvrdnje. Ako je to Evropa za koju se zalažemo, onda mi takva Evropa ne treba – poručuje Marković i nastavlja u jednom dahu – Takvo ponašanje je potpuno nenormalno i mora mu se odmah stati na put, inače nas neće biti – decidan je prvi čovek Jagodine.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Правда за Палму, морају се оптужбе потврдити и доказати е тек онда блаћење и ћорка.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix