Palma bio darežljiv prema Vulinima
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. apr. 2021

Palma traži da dokaze protiv njega svedoci iznose u svoja četiri zida

JAGODINA, 21. april 2021, (Njuz) – Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je optužbe da je seksualno iskorišćavao maloletnica i napomenuo da nema ništa protiv svedoka u ovom slučaju sve dok dokaze protiv njega iznose u svoja četiri zida.

On se nalazi u središtu skandala pošto su se pojavili svedoci koji tvrde da je od žena zahtevao seksualne usluge u zamenu za radno mesto.

– Nemam ja ništa protiv da ljudi pričaju šta hoće i objavljuju svoja svedočanstva, ali se neki red mora znati. Ne može osoba koja je nešto videla ili čula tek tako da izađe u javnost i priča o svojim saznanjima. To je bre bolesno – jasan je Marković.

– Niko im ne brani da to slobodno rade u svoja četiri zida. Danas pričaju na internetu i opozicionim televizijama, a sutra se već slobodno šetaju ulicama i šire svoju bolesnu ideologiju. To je direktan udarac na vrednosti za koje sam se zalagao tokom svoje političke karijere – rezignirano zaključuje on.

On veruje da je praksa objavljivanja dokaza protiv političara pomodarstvo stiglo sa zapada i tvrdi da je to Srbiji potpuno nepotrebno.

– Kako ja svojoj deci da objasnim da tamo neki čika ili teta slobodno pričaju da sam zloupotrebljavaju funkciju i seksualno iskorišćavao žene među kojima je bilo i maloletnica? Vidite i sami da im to nije dovoljno već nude i dokaze za svoje tvrdnje. Ako je to Evropa za koju se zalažemo, onda mi takva Evropa ne treba – poručuje Marković i nastavlja u jednom dahu – Takvo ponašanje je potpuno nenormalno i mora mu se odmah stati na put, inače nas neće biti – decidan je prvi čovek Jagodine.

Bojan Savić

  1. Kec iz rukava kaže:

    Правда за Палму, морају се оптужбе потврдити и доказати е тек онда блаћење и ћорка.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *