Palma se nada da će nagrada popraviti položaj najevropljana u Srbiji
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

11. dec. 2017

Palmi nagrada „Najevropljanin“ uručena u njegova četiri zida

BEOGRAD/JAGODINA, 11. decembar 2017, (Njuz) – Lideru JS Draganu Markoviću Palmi uručeno je danas u njegova četiri zida priznanje „Najevropljanin“, koje tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu.

Palma je tom prilikom izjavio da se oseća ponosno i da se nada da će ova nagrada uticati na poboljšanje položaja Najevorpljana u Srbiji.

Veliki broj građana negodovao je zbog ovog priznanja jer, kako kažu, proglašenje Palme za Najevropljanina je protivprirodno i nije normalno. Jedan od njih, Đorđe Milutinov iz Zrenjanina, izjavio je da ne zna kako ovaj događaj da objasni sinu.

– Mi smo patrijahalan narod i ja ne mogu mom sinu da objasnim da je normalno da jedan Palma bude proglašen za Najevropljanina. Da se razumemo, ja protiv njega nemam ništa, ali ne vidim zašto bi mu ta nagrada bila uručena. Kako on živi i šta radi to je njegova stvar, njega niko neće da dira, ali sam za to da se ne eksponira i da se ponaša kao da je to što je on Najevropljanin sasvim prirodna i logična stvar – rekao je Đorđe.

Veroljub Rakonić iz Aranđelovca kaže da Palma za njega nikada neće biti Najevropljanin.

– Neka on u svoja četiri zida bude šta god hoće, to je njegova stvar, ali on nije moj izbor za Najevropljanina. Nije mi jasno zašto su mu tu nagradu dali usred dana. Trebali su to da urade u tri ujutru, kada većina ljudi spava, da ne moraju da vide i čuju za tu bolest. To je sramota i čist bezobrazluk – istakao je ovaj žitelj Aranđelovca.

-Ako u Evropu treba da nas vode ovakvi najevropljani onda ja ne želim da budem deo takve Evrope, radije ću da čuvam ovce – dodao je Veroljub.

Soko Solović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Za sve je najbolje da je Palma dobitnik ovog priznanja. Pa kakva bi tek reakcija bila, u gradjanstvu, da je bio dobitnik za najbolju nenapisanu sinfoniju u zadnjih 50 godina!

 2. koska kaže:

  3000 za bivseg druga

 3. voya montoya kaže:

  Jos jedna Palma na otoku srece…Otekao i Palma,a i Srbija otekla od udava Av-a…!!!

 4. Ja sam kaže:

  Jos da nadje decka…

 5. voya montoya kaže:

  Palma ima muda za eurointegracije..!!!.Za razliku od Ane koja glumi da ima…!!! Predesednik svih gradjana cese ista, u ime gradjana koji su ga izabrali.u ime onih koji su apstinenti,ali cesu muda Svi.Svi,Svi…!!!

 6. strani placenik kaže:

  Sad mu sledi vostana figura u Palminoj kuci poznatih.

 7. Александар Hejter kaže:

  Данашњи ложачи на ЕУ и јесу у рангу Палме, само људи таквог менталног склопа још увек могу да верују у причу о ЕУ и отварању-затварању преосталих 4356 поглавља.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *