njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

20. apr. 2013

Pao sa terase dok je hvatao komšijin wi-fi

Mladić je morao da skine poslednju epizodu "Game of Thrones"

ARANĐELOVAC, 20. april 2013, (Njuz) – Luka Maksić, student treće godine građevine, ozbiljno je povređen nakon pada sa svoje terase na trećem spratu u centru Aranđelovca, dok je sa svojim laptopom pokušavao da uhvati bolji signal komšijinog wi-fi signala.

Maksić je prilikom pada polomio levu nogu, dva rebra i laptop marke Dell latitude 550.

– Nisam platio račun za internet i odmah su me isekli, a danas je na net procurela nova epizoda “Game of Thrones”, tako da nisam mogao da čekam –  kaže za Njuz Luka, koji se oporavlja u kliničkom centru – Jedina mreža bez lozinke je neka “TP-Link357654”, ali je hvatam samo na terasi i to ako se baš nagnem – dodaje on i napominje kako je je u nekoliko navrata odustajao od pokušaja da se prikači, ali da je to kratko trajalo, jer je “prosto morao da vidi šta će se desiti sa Deneris Targarijen.”

Maksić tvrdi da je “taman uhvatio jednu linijicu”, ali da je skidanje epizode išlo užasno sporo, pa se istegao ne bi li došao u položaj koji obezbeđuje bolji signal. Nažalost, u jednom trenutku je izgubio ravnotežu, pa ga je težina laptopa povukla nadole. Srećom, Luka je pao pravo na krov automobila svojih roditelja, što je donekle ublažilo pad, ali i potpuno uništilo automobil.

Kako Njuz nezvanično saznaje, ovo je prvi slučaj zadobijanja povreda tokom kačenja na komšijski wi-fi koji ne uključuje prebijanje od strane oštećene strane nakon otkrivanja “lopova”.

Viktor Marković

 1. Dejan kaže:

  Moj komsija se zove Luka Maksic i kad tad sve dodje pod svoje.

 2. vladimir kaže:

  Svi koji ste pročitali vest a želite da pomognete Luki mozete to uraditi na žiro račun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,…………—— ,,,,,,,,,,…………….

 3. Malo ja sam kaže:

  Nadam se da barem laptop nije ostecen.

  1. pcelic@ m@j@ kaže:

   Pa fino ti pise da je laptop ostecen :)

   1. Malo ja sam kaže:

    Vidoh i ja, ali dockan.
    Nemoj siriti dalje. : (

 4. Tagore kaže:

  Password: ”twelve” or ”dozen”?
  Pola tuceta dobronamernih korisnika sa terase čini samo ŠEST – (one half of a dozen).
  Ali ako celo tuce mlati nezaštićeni komšijin ”wi-fi”, to čini da ih najmanje dvanaestak bilo.

  Da li su svi pali sa terase?

  1. nn kaže:

   ja sam hakovao komsijin wifi i provalim sifru posle 6 sati, nebojeplavo. znaci prevrnuo sam se sa stolice kad sam video….hahahahaha

  2. celtic kaže:

   Ako ima boga, pali su, zauvijek….

 5. Koliko glupih komentara..

  1. celtic kaže:

   Tvoj komentar je presudan i pomogao je u koncentrisanju gluposti na malom prostoru (koji nije uzak kao tvoja glava). Odagnaj se sam, ili ćemo ti verbalno skočiti za vrat. Grrrr.

   1. sve vas mrzim kaže:

    VOjnice, nisam ti dao dozvolu da napustiš podrum. Aj sad plivanje 43km uzvodno, NAPRED MARŠ u picku materinu!

 6. Miloje kaže:

  Luka je mlad i glup!Trebao je prvo da vata komšinicu pa signal dobije u paketu sa gužvanjem.

 7. Ja sam kaže:

  Генерални заступник Dell-а за Шумадију и Швајцарску, упутио је најоштрији протест редакцији Njuza због навода у данашњем тексту у коме се изричито наводи да је главни кривац трагедије лаптоп, односно његова маса.
  -Ви сте плаћеници Toshibe, закључује он.

  1. ajme kaže:

   Izdali su Tajvan, placenici!

 8. ApSOLuT kaže:

  Nije to Wi-fi , vec Wi-si dok mozes!

 9. Tagore kaže:

  TAMARA MARKOVIĆ-SUBOTA | 19. 04. 2013. – 19:55h | SRPSKI ZEMLJOTRES | Žandarm i policajac reketirali bivšeg fudbalera, oteli 30 stanova i 600.000 evra
  http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/378512/Zandarm-i-policajac-reketirali-bivseg-fudbalera-oteli-30-stanova-i-600000-evra

  Grupa od devet osoba uhapšena je pretprošle noći zbog sumnje da su od svetu poznatog fudbalera Nikole Virijevića iznudili 30 stanova vrednih dva miliona evra, kao i 60.000 evra, nekoliko luksuznih automobila i najskuplje mobilne telefone. Među uhapšenima su i dvojica pripadnika MUP-a Srbije.

  Ovaj ”najpoznatiji srpski fudbaler” je u kineskom zemljotresu krao ”wi-fi” po planinama Sičuana i Tibeta, i tako je zaradio oko 30 stanova po rupama vulkanskih planina i yuan do yuana, dok su njegovi niži saradnici Beara, Šoškić, Euzebio, Garinča, Pele, Maradona i Platini ostali mokrIh obuća da mu čuvaju suve kite cveća.

  Srbija je hitno u žutim japanskim autobusima preko kineskog mostića Zemun-Borča užurbala dve žute podmosnice u žutom moru, te jednog žutog žandarma i žutog policajaca da spašavaju ”wi-fi”, stanove i yuane ”najpoznatijeg srpskog fudbalera” u nevolji.

  Zbog toga ja, pa ja, pa samo ja i još ja i ja i ”moj žena od Lebane kod Leskovac” tokom cele godine spavamo u podrum kad vrući dani dođu.

  1. sve vas mrzim kaže:

   komšinica od moje krilate ovce odsekla je 2 crepa iz kose babinog vepra, koji je sa svoje papirnate terase užurbano ispaljivao projektile marke tomahawk Vš46 (ševrnaest) na američku podmornicu japanskog generala Kobajashi Bryanta dok je poznati kineski muzičar jekrem reketom udarao u glavu španskog košarkaša novaka đokovića u pokušaju da ga natera da preda meč trećeg kola fudbalskog prvenstva srbije između zanzibara i transguzmanije, dok je ovaj pevušio himnu svetski poznatog pljuvača u dalj siniše “pils light” mihajlovića.

  2. google translate kaže:

   Tamara Marković-SATURDAY | 19 04th 2013th – 19:55 h | SERBIAN EARTHQUAKE | gendarme and policeman stole from former players, 30 hotel apartments and 600,000 euros

   A group of nine people arrested the night before on suspicion of world famous players Nikola Virijevic extort 30 apartments worth two million euros and 60,000 euros, several luxury cars and expensive mobile phones. Among those arrested were two members of the Serbian Interior Ministry.
   The “most famous Serbian football player” in Chinese earthquake stealing “wi-fi” in the mountains of Sichuan and Tibet, and also received approximately 30 apartments in the holes, volcanic mountains and the Yuan yuan, while its lower staff Beara SOSKIC Eusebio, Garrincha , Pele, Maradona, Platini remained wet shoes to keep his kite dry flowers.
   Serbia is urgently in yellow Japanese buses across China Zemun-Borca bridge užurbala two yellow podmosnice in the Yellow Sea, and one yellow and yellow police gendarmes to save “wi-fi”, apartments and Yuan “the most famous Serbian players” in trouble.
   That is why I, and I, and only I and I and I and “my wife of Lebane in Leskovac” during the whole year sleeping in the basement when the hot days to come.

   Read more: https://www.njuz.net/pao-sa-terase-dok-je-hvatao-komsijin-wi-fi/ # ixzz2RCzfyDFR

 10. Stanislavka kaže:

  Ha, ha, ha, super! Odlično da je otkriveni lopov prošao bez prebijanja od strane oštećene strane!

 11. stevica kaže:

  sta se kacis bre kad ne umes da balansiras, balansero! :D :D :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *