U policiji kažu da se trude da hapšenja obavljaju van sezone svadbi
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

28. dec. 2015

Par ne može da nađe snimatelja za svadbu jer svi kamermani snimaju hapšenja

BEOGRAD, 28. decembar 2015, (Njuz) – Bojan Rašić i Tamara Petrović požalili su se prijateljima da imaju velikih problema da pronađu snimatelja za svadbu pošto su svi kamermani zauzeti snimanjem hapšenja.

Oni su rekli da mesec dana pokušavaju da nađu nekoga sa kamerom za venčanje koje su zakazali za 27. februar, ali da je to nemoguća misija jer svi očekuju da će u tom periodu biti veliki broj hapšenja koja je potrebno snimiti zbog mogućeg raspisivanja izbora u martu.

– Kada smo rešili da napravimo svadbu nismo ni razmišljali da snimanje može da bude problem, već smo bavili drugim stvarima. Sada smo bukvalno očajni i ne znamo šta da radimo pošto je nemoguće naći slobodnog snimatelja zbog ovih hapšenja. Svako koga smo kontaktirali nas je posavetovao da sačekamo raspisivanje izbora i da nakon toga zakažemo venčanje jer hapšenja pred kamerama sigurno neće biti posle izbora – ispričala je buduća gospođa Rašić.

Na molbu da prokometariše trenutnu situaciju sa snimateljima ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za Njuz da Bojan i Tamara nisu jedini budući mladenci koji imaju ovaj problem.

– Razumem poteškoće sa kojim se suočavaju parovi, ali i oni moraju da razumeju nas. Mi smo se maksimalno potrudili da sva hapšenja koja se snimaju obavimo u periodima kada nije sezona svadbi i zbog toga apelujem na sve građane da ne planiraju svoja veselja tokom predizbornih aktivnosti kako bi izbegli ovakve situacije – objasnio je ministar.

Stefanović je dodao da je snimanje hapšenja napravilo probleme i policiji.

– Sada svi žele da ih policija tretira ravnopravno sa licima koja su privedena pred kamerama i odbijaju hapšenje ukoliko patrola sa sobom ne povede barem profesionalog fotografa – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Neka uzmu za kuma nekog bivseg direktora ili vidjenijeg clana opozicione stranke i problem resen.
  Ne samo da ce imati snimatelja, vec ce im se svadba davati u udarnom terminu-u dnevniku ili u pauzi izmedju dve svadje Stanije i Jelene.

  1. Рубљов kaže:

   Нахоњче је, такође, веома битно, посебно ако млада одлучи да, уместо сита, баш нахоњче баци преко крова а младожења у наручје узме праг и пређе преко младе…Мада, треба понекад и скроман бити као наш премијер – он се женио (додуше, други пут) и без камермана и без младе, али ја бих мењао и репортажна кола и ону камеру што иде по прузи ( преко 180 километара на час зна да јури) за једно хапшење младожење баш тог дана кад се премијер женио…

   1. Ja sam kaže:

    Dva puta se zenio i bolesnu zenu ostavio!?!?
    Bas je peder!
    Jelda ?

    1. Рубљов kaže:

     Баш баш – пошто се двапут женио…

     1. kralj milutin kaže:

      a i sebastijan mu se smeska.samo sto nije kleknuo.

     2. kralj milutin kaže:

      a i sebastijan mu se smeska.samo sto nije kleknuo.

 2. vitez kaže:

  E, sada ste našli da se večavate, kako ne razumete u kakvom je problemu država, ne može sve Premijer. Koliko se namučio da napravi rokada između Cece i Harisa. Eto da ste mu obećali glas možda bi vam i pozajmio fotografa, kao što je bati pozajmljivao obezbeđenje.

 3. džidža bidža kaže:

  Pa prestupna je, taman sačekajte sledeću godinu

 4. Suhi Kruho kaže:

  Uhapsite sve osumnjičene KAMERAMANE i razrešite ih dužnosti !
  .
  Ja kažem sudiji – Nisam znao da ne sme da se ubija.
  Moj sudija kaže – No one should ignore the law.
  .
  I tako smo se zajedno našli u “cul-de-sac” – (ćor-sokak).

 5. deda Dragan kaže:

  Primećeno je da neki kamermani ne sLimaju dovoljno profesionalno, (sva spektakularna hapšenja) onako kako naša stranka zahteva. Oni ne sLimaju naprednjački pro-jevropski, već nekako izdajničko-demokratski. Svako danas hoće da bude novinar-sLimatelj, ali niko ne može biti tako častanastran, , odan kao pseto, kao naš novinar-sLimatelj. Uzmimo kao primer: Informerijanac i njegovog glavnog Ureadnika sa ruljom častranih novinosLimateljima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *