nazad na vrh

Paranoična igračica u klubu ubeđena da je svi gledaju

Plesačica više ne uspeva da se fokusira na svoju igru

BEOGRAD, 9. februar 2013, (Njuz) – Maja Petrović (20), egzotična plesačica u noćnom klubu Stefan Braun, ubeđena je da je svi gosti krišom posmatraju, saznaje Njuz.

Gospođica Petrović tvrdi da je ovo počela da primećuje tek nedavno.

– Kažem vam, svi bulje u mene i kada primete da sam ih videla, onda skrenu pogled. Eno, onaj tamo! Do sad je zurio, kad vam kažem – izjavila je Maja za Njuz -Ovaj posao je bio dovoljno težak i bez paranoje da neki manijak možda blene u mene sve vreme. Sad uopšte ne mogu da se skoncentrišem na ples jer su mi grudi i zadnjica skoro potpuno otkriveni pa se plašim da će ih neko videti, tvrdi ona.

Posetioci kluba sa kojima smo pričali poriču da su u bilo kom trenutku pogledali u pravcu igračice.

– Ne, ja sam tu sa devojkom, zašto bih gledao u plesačicu. Ja sam samo gledao od čega su napravljene šipke kaveza u kome igra. Zanimljivo rešenje, da tu upotrebe aluminijum a ne gvožđe – kaže Petar Filipović (27), jedan od redovnih posetilaca kluba.

Viktor Marković

 1. Није ми ово нешто.

 2. Bas me cudi.
  Aluminijum se jako tesko vari.
  Mada, ima logike. Otporniji je na vlagu od balavljenja.

 3. Maja lupa gluposti, niko od gostiju ne bi znao da kaže šta je imala na sebi od garderobe.

 4. Zbog porasta rumunskog konjskog mesa u UK, Velika Britanija je odlučila da uvozi samo mlado srpsko meso.

  Do svađe je došlo kada je neki rumunski CIGA prodao mršavu ragu francuskoj braći romskog porekla da preko Luksemburga i Belgije sitno mleveni rep, kopite i glavu isporuče republici ”of United Kingdom” za ”Spaghetti alla Bolognese” i ”Lasagnes” (by ”Findus” / made in France.)
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Spaghetti_bolognese.jpg

  Prirodno da se jedna krunisana glava u 13 zemalja, (uračunata Papua, Cayman Islands + Falkland Islands), radije bavi konjskim trkama i kraljevskom lovu na konju, kao i na mlađim kraljevskim kobilama, ali konjsko meso nikada ne jede, ili samo svakodnevno u životinjskom brašnu za prehranu pastuva, ovčica i domaćih ljubimaca, zato što je u UK svaki konj – plemenita životinja.

  Zbog toga se i celi ”Downing Street in the City of Westminster, London, Number 10” odlučio za mlado srpsko meso od naših prirodnih životinjica.

 5. Opet mi je zagoreo kazan konjskog mesa!
  (Saksonska kraljevina, (Ontario, Victoria, Alberta & Manitoba), mi je poklonila prirodno konjsko meso po tro-četvorostruko nižoj ceni.)
  Srpska Večera na našoj domaćoj ”sofri” mi je propala, a moji turski gosti iz Kurdistana su se razbežali u engleskom galopu…

  Kaže se:
  ”…radije bavi konjskim trkama i kraljevskim lovom na konju, kao i na mlađim kraljevskim kobilama…”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix