nazad na vrh

Paris Hilton proterana iz Srbije jer nije htela da proba ćevape

Paris Hiltonžestoko uvredila srpski narod

BEOGRAD, 1. oktobar 2016, (Njuz) – Najpoznatija naslednica na svetu Paris Hilton, zvanično je proterana iz Srbije jer je tokom svog dvodnevnog boravka u Beogradu odbila da proba ćevape, saznaje Njuz.

U obrazluženju ove odluke Ministarstvo spoljnih poslova navodi da je Paris Hilton ovim činom nanela ogromnu uvredu celoj Srbiji i srpskom narodu, zbog čega više nije poželjna u našoj zemlji.

– Paris Hilton je imala više prilika da proba ćevape. Nudili su joj obične, sa lukom, u lepinji s kajmakom, sa tucanom paprikom, kao i rolovane, ali ona ih je sve redom odbila. Ne pamtim da nas je neko nekad toliko uvredio – izjavio je naš sagovornik iz Ministarstva spoljnih poslova koji je tražio da ostane anoniman – Ovim činom ona je jasno stavila do znanja de joj nije stalo do srpske kulture i istorije i da je ne zanima naš način života.

On navodi da se sramno ponašanje nije na ovome zaustavilo.

– Rekla je da nema utisak da je najbolji noćni provod na svetu u Beogradu i da su devojke koje je videla lepe, ali da su u nekim gradovima koje je obišla mnogo lepše, a da je Kalemegdan onako – rekao je naš sagovornik, koji je naveo da Paris Hilton tokom puštanja muzike u našoj prestonici nije pustila nijednu srpsku pesmu.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Najpoznatija belosvetska ,,konzumerka” ćevapa nije tela da proba srpske – ta ajte molim vas. A da su je noću odveli na najnovije šetalište u Beogradu, pa da su je oni u fantomkama ,,lepo zamolili”, bila bi to druga priča!

  2. Mozda vise voli karadjordjevu…

  3. Kako se nismo setili da joj kao mamac i za pocetak ponudimo pizzu sa govedjom salatom… Pali bi i deset sa lukom zasigurno!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix