Paris Hiltonžestoko uvredila srpski narod
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

01. okt. 2016

Paris Hilton proterana iz Srbije jer nije htela da proba ćevape

BEOGRAD, 1. oktobar 2016, (Njuz) – Najpoznatija naslednica na svetu Paris Hilton, zvanično je proterana iz Srbije jer je tokom svog dvodnevnog boravka u Beogradu odbila da proba ćevape, saznaje Njuz.

U obrazluženju ove odluke Ministarstvo spoljnih poslova navodi da je Paris Hilton ovim činom nanela ogromnu uvredu celoj Srbiji i srpskom narodu, zbog čega više nije poželjna u našoj zemlji.

– Paris Hilton je imala više prilika da proba ćevape. Nudili su joj obične, sa lukom, u lepinji s kajmakom, sa tucanom paprikom, kao i rolovane, ali ona ih je sve redom odbila. Ne pamtim da nas je neko nekad toliko uvredio – izjavio je naš sagovornik iz Ministarstva spoljnih poslova koji je tražio da ostane anoniman – Ovim činom ona je jasno stavila do znanja de joj nije stalo do srpske kulture i istorije i da je ne zanima naš način života.

On navodi da se sramno ponašanje nije na ovome zaustavilo.

– Rekla je da nema utisak da je najbolji noćni provod na svetu u Beogradu i da su devojke koje je videla lepe, ali da su u nekim gradovima koje je obišla mnogo lepše, a da je Kalemegdan onako – rekao je naš sagovornik, koji je naveo da Paris Hilton tokom puštanja muzike u našoj prestonici nije pustila nijednu srpsku pesmu.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Najpoznatija belosvetska ,,konzumerka” ćevapa nije tela da proba srpske – ta ajte molim vas. A da su je noću odveli na najnovije šetalište u Beogradu, pa da su je oni u fantomkama ,,lepo zamolili”, bila bi to druga priča!

  2. Ja sam kaže:

    Mozda vise voli karadjordjevu…

  3. Ime (obavezno) kaže:

    Kako se nismo setili da joj kao mamac i za pocetak ponudimo pizzu sa govedjom salatom… Pali bi i deset sa lukom zasigurno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *