njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. mar. 2011

Parking kod Arene najpoznatija turistička lokacija u Beogradu

Snimak koji posle ukidanja muzike u kafićima vraća Beograd na turističku mapu

BEOGRAD, 7. mart 2011. (Njuz) – Nakon što se na Internetu pojavio snimak mladića i devojke koji upražnjavaju seks na parkingu kod Beogradske arene, dotično mesto postalo je najveća turistička atrakcija u glavnom gradu, koja je sa trona istisnula Kalemegdan, Hram Svetog Save i Cecinu kuću, navodi Turistička organizacije Beograda.

Turistički vodič Miloš Milošević je izjavio da posetioce najviše zanima da stanu na tačno mesto na kojem se nalazio par. On nam je otkrio da, pored turističke radoznalosti i prilike da se načini lepa fotografija, nalaženje na ovom mestu mnogi posmatraju i sa medicinskog aspekta, jer već danima kruže priče da ono leči neplodnost i impotenciju.

– Malo slobodniji među njima koji su došli u paru, na fotografiji simuliraju seks na identičan način kakav se vidi na snimku, zbog čega traže od ljudi iz grupe da se udalje i slikaju ih iz što sličnijeg ugla odakle je načinjen snimak – kaže Milošević, koji je istakao da će ovih dana Turistički savez Beograda iznajmiti automobil koji će biti parkiran pored ovog lokaliteta, ne bi li ovakve fotografije bile verodostojne.

Kalemegdan nabavlja 15 novih kamera

Jedna od lokacija koja bi mogla da konkuriše Areni

Zbog drastičnog smanjenja broja turista koji posećuju Kalemegdan, Zavod za zaštitu spomenika je u saradnji sa Skupštinom grada odlučio da najpoznatiji beogradski park obogati sa 15 novih kamera, koje će imati opciju noćnog snimanja i zoom do 120 puta.

Slaviša Milinković iz Zavoda za zaštitu spomenika izjavio je da Kalemegdan mora da prati tehničke inovacije ako želi da bude konkurentan sa ostalim turističkim lokalitetima.

– Snimak kod Arene jasno potvrđuje da kulturno-istorijski spomenici nemaju nikakvu šansu pred snimljenim eksplicitnim seksom. Postavlja se pitanje, da li Kalemegdan ima šta da ponudi? Naravno da ima. Šta sam sve viđao za poslednjih 20 godina, sramota me je i da pomislim. Jedini je problem što ništa od toga nije snimljeno, ali uz najsavremeniju tehnologiju uskoro će sigurno osvanuti neki sličan snimak iz žbunja, prolaza ili klupa, koji će vratiti ovaj park tamo gde mu je i mesto – kaže Milinković, koji je otkrio da je nedavno istraživanje koje je njegov Zavod vršio, pokazalo da skoro 60 odsto turista koji posećuju spomenik Pobednik, to čine samo zato jer, gledana iz određenog ugla, drška od mača deluje falusoidno.

Marko Dražić

Istok Pavlović

Viktor Marković

Policija ne može da identifikuje devojku sa snimka seksa kod Arene

Osim što je privukao brojne turiste, snimak seksa ispred Arene, zadao je glavobolje pripadnicima MUP-a i brojnim radoznalim građanima, jer se identifikovanje devojke sa snimka pokazalo nemogućim.

– Problem je što u Beogradu postoji oko 200.000 devojaka koje odgovaraju fizičkom opisu devojke sa snimka: duga, ispeglana kosa sa nadogradnjom farbana u tamno crnu boju, blago napućena usta, jaka šminka oko očiju, tanke obrve, uska body majica sa dubokim dekolteom, pojas oko struka, narukvica od cirkona, dugi veštački nokti sa french manikirom, visoke štikle, tangice koje vire iz uskih farmerki – rekao je naš sagovornik iz MUP-a Srbije, koji otkriva da je policija angažovala nekoliko eksperata, koji nisu uspeli da na njoj pronađu neki detalj koji bi je razlikovao od ostalih 200.000, te su pokušali da identifikuju muškarca sa snimka.

– I tu smo naišli na isti problem: kratko ošišani muškarac sa zaliscima u tridesetim godinama, vozi stariji crni automobil, prugasta dukserica sa V izrezom, opušten stomak. Opet, nekoliko stotina hiljada građana Beograda odgovara ovom opisu – rekao je naš izvor i dodao da je policija na kraju odlučila da angažuje Gorana Kostića, konobara iz kluba „Stefan Braun“.

– Kako godinama radim u “Stefan Braunu”, vremenom sam naučio da razlikujem ove devojke, jer mi je jako važno da znam šta je koja od njih poručila i za kojim stolom sedi. Nadam se da ću pomoći policiji – izjavio je Goran.

Ipak, naš sagovornik iz MUP-a dodatni problem vidi u činjenici da je parking kod Arene čest izbor egzibicionista. On je potvrdio da se proteklih dana policiji prijavilo na desetine Beograđana koji su upražnjavali seks na tom mestu, a koji su sumnjali da su baš oni na snimku, iako niko sa sigurnošću nije mogao da prepozna sebe ili partnera.

Primera radi, već oko deset hiljada članova Burek foruma tvrdi kako je prepoznalo sebe na snimku, dok još njih nekoliko hiljada kaže kako nije sto posto sigurno da li su to oni pošto na snimku nema datuma.

 1. Jordan kaže:

  Mi matori bi trebali da organizujemo turu po Beogradskim “mrakovima”: Upoznajte grad da bi ste se vise voleli!

 2. Tagore kaže:

  Za veći broj pluseva [+++] + [+++], molimo riknuti ‘AAAAUUUUUUUUUUUU’, (po mogućnosti više puta), da se čuje, da se zna…, i tako redom…

  Ovde zemlja Srbija, mi smo Srbi, mi sve znamo !

 3. Ajvarolog kaže:

  Pohvalno je što se fino zakuririli ovaj njuz. :)

 4. bojana kaže:

  Najachi ste samo tako nastavite :D

 5. Ljilja kaže:

  A sta je to kod beogradske arene tako zanimljivo auto put, i arena pih ovo je neka dezinformacija

  1. ljiki kaže:

   ljiljo, nije dezinformacija
   http://www.megaporn.com/video/?v=K9Q5RZ76
   :D

 6. Dušica Mlađenović kaže:

  Ako već pojedinci vole da snimaju i gledaju tuđu privatnost zašto se kamere ne upotrebe za nešto humanije i plemenitije?

 7. Xtro2 kaže:

  Ova ce se pojaviti u nekom rijalitiju, uskoro….

 8. gustav kokorlic zvani lepi gule kaže:

  mizerna kategorija afirmativnog sexualnog turizma baca svijetlo apsurda na logiku dijalekticke morfologije…

  ili u prevodu – nish tu meni jasno nie

 9. 6 kaže:

  120 puta zoom na kamerama da bi smo opet gledali closeups….

 10. HaniBani kaže:

  Svaka čast za članak!!!! :D

 11. n kaže:

  Ali najjaci je decko iz Stefan Brauna, stanista ove vrste koji je vremenom “naucio da ih raspoznaje”, po cemu, kolicini pudera ili po mindjusi u pupku?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *