njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

28. maj. 2013

Parking servis kaznio službenike koji su “paukom” podigli dobar automobil

U "Parking servisu" napominju da je reč o neiskusnim radnicima

BEOGRAD, 28. maj 2013, (Njuz) – “Parking servis” kaznio je smanjenjem plate dvojicu svojih službenika koji su paukom podigli i odneli luksuzan auto sa trotoara u Beogradskoj ulici, saznaje Njuz.

Vozači pauka su, protivno pravilima službe podigli BMV X5, iako je bilo jasno uočljivo da je reč o tipu automobila kakvi se ne odnose sa ulica. U “Parking servisu” kažu da je grub previd načinjen usled neiskustva dvojice radnika.

– Reč je o kolegama koji su tek nedavno počeli da rade i još uvek nisu pronikli u tajne ovog posla. Moraće, nažalost, da budu kažnjeni smanjenjem plate ovog meseca, ali se nadamo da im se više neće dešavati slične greške. Ne smemo ni da zamislimo šta bi se desilo dasu podigli neki od malobrojnih skupocenih “Poršea” ili “Maseratija” – kažu u “Parking servisu”.

U tom preduzeću kažu da se, prema uobičajenoj praksi, uglavnom odnose manji i skromniji automobili, a od onih luksuznijih samo samo stariji modeli “Mercedesi”.

– Ispostavilo se da je od vlasnika skupih automobila mnogo teže naplatiti naknadu za preuzimanje vozila i da često imamo veći trošak nego zaradu od takvih automobila i njihovih vlasnika. Skromni vlasnici plate odmah troškove, dok se sa ovima koji voze skupa kola preganjamo danima, da bi se na kraju, u većini slučajeva, sve završilo uobičajenim “Znate li vi ko sam ja?!” – objasnio nam je sagovornik iz “Parking servisa”.

Kako saznajemo, u tom preduzeću je pokrenuta inicijativa da se od septembra počne i sa odnošenjem skupocenih automobila, s tim što bi službenici u tom sektoru imali posebnu zaštitu i specijalni službeni imunitet koji bi ih štitio od napada vlasnika dobrih utomobila.

Nenad Milosavljević

 1. Pavle kaže:

  Auuu šljus na više nivoa!

 2. scoby kaže:

  U silicijumskoj dolini na Zvezdari upravo silazi sa proizvodne trake prva generacija blistavih robota SrboCap koji su projektovani za odvoženje skupih kola (otporni na metke, noževe, bezbol palice, ručne bombe i ”znaš li ti ko sam ja?”).
  Ukoliko se dobro pokažu na terenu, to će biti velika šansa za održivi razvoj naše silicijumske doline, poznate po prethodnoj proizvodnji unikatnih helikoptera i aviona.

 3. Jos uvek bez dobrog imena kaže:

  I to jos domacih tablica, pa jos i BG tablica :O !

  1. Sale kaže:

   I jos ako ima registraciju u fazonu “12-12”! Pa kako to da im se desi?

 4. nebojsa kaže:

  nek slobodno nose mog keca. em nemam para za gorivo, em mi istice registracija

 5. Misantropicus kaže:

  Pa ako nesmeju da odnesu neki dobar auto, nek ga barem zadrze sebi.

 6. Tako je.Ubuduće da zna i policija i parking službe i sva ostala sirotinja.
  LUKSUZNA vozila nisu za kažnjavanje, to se radi sirotinji sa automobilima starijim od 5 godina…

 7. Lektor kaže:

  MaZerati… ;)

 8. Djuro kaže:

  Takodje treba napomenuti, da su dvojica radnika zaposlena preko konkursa, ciem se jasno stavlja do znanja da je zaposljavanje preko veze mnogo korisnije, jer ne dolazi do ovakvih gresaka.

 9. Sale kaže:

  E lepo ste im rekli. Jos da krenu da malo cesce cesljaju Bulevar gde redovno ljudi parkiraju na sred ulice, manja bi guzva bila u saobracaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *