Partizan spreman da pomogne svom legendarnom treneru
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

10. sep. 2015

Partizan ponudio Vujoševiću mesto trenera nekog drugog kluba

BEOGRAD, 10. septembar 2015, (Njuz) -Velike kadrovske promene u KK Partizan nisu mimoišle ni Duška Vujoševića kome je novo rukovodstvo, uvažavajući sve njegove zasluge, ponudilo da bude trener u nekom drugom klubu.

U Partizanu tvrde da je ova odluka doneta bez ikakvih pritisaka sa strane i da je to najmanje što mogu da učine za čoveka koji je toliko mnogo učinio za klub i srpsku košarku.

– Duško Vujošević je najtrofejniji stručnjak u istoriji našeg kluba. Pored velikog broja trofeja, on je najzaslužniji za promociju mladih igrača koji su napravili izuzetne karijere u inostranstvu i bili nosioci igre srspke košarkaške reprezentacije. Partizan nikad neće zaboraviti Vujoševićev doprinos i velike zasluge zahvaljujući kojima je Partizan postao svetski košarkaški brend. Zbog svega toga, odlučili smo da mu ponudimo mesto trenera u nekom drugom klubu u kome će nastaviti svoju karijeru. Pozivamo sve zainteresovane klubove da nam se jave, a mi ćemo im dati Duškov broj telefona ili mejl, i odmah po potpisivanju ugovora poželeti mnogo sreće i uspeha u zajedničkom radu – stoji u saopštenju Košarkaškog kluba Partizan.

U KK Partizan kažu da su spremni i da novom Vujoševićevom klubu prepuste dugovanja koja imaju prema trofejnom stručnjaku kako bi osigurali da njegov prelazak bude što brži i bezbolniji.

Bojan Savić

 1. nenad kaže:

  Nije smesno!

 2. Рубљов kaže:

  “Догодине, и ово ће се лане звати”
  “У долини глади пре ћеш хлеб пронаћи него захвалност за хлеб”
  Свима у новој управи КК Партизан Душко Вујошевић за растанак поклонио књигу “Тврђава” од Меше Селимовића, у њој ће открити све о страху који, “као нож измахнут”, стоји над сваким људским чељадем које човек није…

 3. iva kaže:

  Što si davio, davio si.

  1. Eci peci pec kaže:

   Nemoj tako, jos ima mladih kosarkaskih narastaja za davljenje, bice posla….

 4. Majke mi.. kaže:

  Tako jednostavno ,a tako genijalno rešenje. Evo, kažu da je sam dragi Bog , uvažavajući njegove apele, treneru hrvatske reprezentacije ( ..i njegovom bratu također!.) N. Kovaču , ponudio da bude trener u nekoj drugoj zemlji , sa neke druge planete ..Svemirci, javite se!..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *