nazad na vrh

Partizan u Surdulici krenuo u odbranu titule vicešampiona

Screenshot YouTube
Partizan na dobrom putu da ponovo bude iza ZvezdeFOTO: Screenshot YouTube

SURDULICA, 23. jul 2018, (Njuz) – Porazom od Radničkog iz Surdulice, fudbaleri Partizana su pokazali da su obavili dobar posao tokom priprema i da su potpuno spremni na odbranu drugog mesta u domaćem prvenstvu.

– Sam početak sezone je uvek nezgodan za svaki tim. Pripreme tek što su završene, noge su još uvek teške, a potrebno je i vreme za uigravanje tima – kažu u Partizanovoj upravi – Ipak, i pored svega navedenog, možemo da budemo zadovoljni prikazanim na neugodnom gostovanju u Surdulici. Igrači i stručni štab su pokazali da i ove godine od njih možemo očekivati vrhunske rezultate. Drugo mesto na kraju sezone je imperativ i svi u klubu smo svesni toga. Ima još dosta da se igra, ali po svemu prikazanom, stiče se utisak da smo na dobrom putu – optimisti su u Humskoj. 

Trener Miroslav Đukić nije želeo da ističe pojedinačni učinak svojih igrača. On tvrdi da su igra i rezultat protiv Radničkog plod timskog rada, a da će se pravi dometi ekipe videti tokom prvenstva.

-Tokom prelaznog roka smo obavili dobar posao, doveli prava pojačanja na svim pozicijama, a rezultati takvog rada je već vidljiv. Vicešampionska titula je naša obaveza i to sam jasno predočio svim fudbalerima. Znam da je to može stvoriti određenu vrstu pritiska, ali to je sastavni deo igranja u velikom klubu. Ko ne može da se izbori sa njim nije ni zaslužio da nosi dres Partizana – jasan je trener crno-belih.
Iako je fudbalsko prvenstvo tek na početku, u Humskoj smatraju da ih ništa neće omesti u njihovom pohodu ka drugom mestu. To pokazuju i rezultati u prvog kola koji im za sada idu na ruku, a posebno ubedljiva pobeda Crvene zvezde protiv Dinama iz Vranja.

Bojan Savić

  1. Potrebno je vreme za uigravanje tima pa utakmica traje 100+ min

  2. Greska ili neznanje ?!? FK Radnik je iz Surdulice , a FK Radnicki je iz Nisa !!!! Partizan je igrao sa Radnikom a ne Radnickim !!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix