nazad na vrh

Pas jedva čeka da vlasnici odu u Ikeu bez njega da bi napravio žurku kod kuće

Laki kaže da ne razume pse koji sve svoje vreme provode s vlasnicima

BEOGRAD, 17. decembar 2021, (Njuz) – Jorkširski terijer Laki iz Beograda izjavio je da obožava kada njegovi vlasnici odu bez njega u Ikeu jer to vreme iskoristi da pozove društvo na žurku ili sedeljku u stanu.

Prema njegovim rečima, vlasnici često rade od kuće i on nema mnogo prilika da se vidi sa svojim društvom.

– Volimo da se okupimo, ali ne radimo to toliko često koliko bismo voleli. Kada uspemo, svi od kuće donesu svoje granule, nagradice, grickalice i igračke, izvadimo žu-žu, šunku i crni i žuti sok iz frižidera i partijamo do duboko u noć – izjavio je Laki za Njuz.

Prema njegovim rečima, ponekad bude baš “divlje”.

– Znate kako je, opuste se svi, krenu da trče po stanu za igračkama, da grizu nameštaj, par puta je izbila i tuča između Enca i Robija, , oni su malo nezgodni kad se najedu granula, sve u svemu bude to ozbiljno partijanje – objašnjava terijer Laki.

Mnogi psi ne vole da ostaju sami kod kuće i žele da idu svuda sa svojim gazdama, ali ne i Laki.

– Ne razumem pse koji se ne razdvajaju od vlasnika. Volim ja svoje vlasnike, da se razumemo, ali volim i da imam svoj život, neko vreme za sebe. Sa društvom se najčešće vidim samo u toaletu, to jest u parkiću, i tada ne možemo mnogo ni da pričamo jer vlasnici sve vreme stoje pored i slušaju. Zato je, kada odu u Ikeu, odlična prilika da se, figurativno rečeno, ‘izdivljamo’. Dok oni pogledaju nameštaj, pa dok pogledaju onaj deo sa sitnijim proizvodima, pa dok plate, pa dok se malo odmore i pojedu nešto u restoranu, ja imam vremena da organizujem žurku, raščistim sve kad gosti odu, odspavam malo i izgledam kao nevinašce koje je prespavalo ceo dan kad vlasnici stignu – zaključio je naš sagovornik terijer Laki.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix