Laki kaže da ne razume pse koji sve svoje vreme provode s vlasnicima
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

17. dec. 2021

Pas jedva čeka da vlasnici odu u Ikeu bez njega da bi napravio žurku kod kuće

BEOGRAD, 17. decembar 2021, (Njuz) – Jorkširski terijer Laki iz Beograda izjavio je da obožava kada njegovi vlasnici odu bez njega u Ikeu jer to vreme iskoristi da pozove društvo na žurku ili sedeljku u stanu.

Prema njegovim rečima, vlasnici često rade od kuće i on nema mnogo prilika da se vidi sa svojim društvom.

– Volimo da se okupimo, ali ne radimo to toliko često koliko bismo voleli. Kada uspemo, svi od kuće donesu svoje granule, nagradice, grickalice i igračke, izvadimo žu-žu, šunku i crni i žuti sok iz frižidera i partijamo do duboko u noć – izjavio je Laki za Njuz.

Prema njegovim rečima, ponekad bude baš “divlje”.

– Znate kako je, opuste se svi, krenu da trče po stanu za igračkama, da grizu nameštaj, par puta je izbila i tuča između Enca i Robija, , oni su malo nezgodni kad se najedu granula, sve u svemu bude to ozbiljno partijanje – objašnjava terijer Laki.

Mnogi psi ne vole da ostaju sami kod kuće i žele da idu svuda sa svojim gazdama, ali ne i Laki.

– Ne razumem pse koji se ne razdvajaju od vlasnika. Volim ja svoje vlasnike, da se razumemo, ali volim i da imam svoj život, neko vreme za sebe. Sa društvom se najčešće vidim samo u toaletu, to jest u parkiću, i tada ne možemo mnogo ni da pričamo jer vlasnici sve vreme stoje pored i slušaju. Zato je, kada odu u Ikeu, odlična prilika da se, figurativno rečeno, ‘izdivljamo’. Dok oni pogledaju nameštaj, pa dok pogledaju onaj deo sa sitnijim proizvodima, pa dok plate, pa dok se malo odmore i pojedu nešto u restoranu, ja imam vremena da organizujem žurku, raščistim sve kad gosti odu, odspavam malo i izgledam kao nevinašce koje je prespavalo ceo dan kad vlasnici stignu – zaključio je naš sagovornik terijer Laki.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *