RDLAW @ Pixabay
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jun. 2024

Pas se nada da će pred izbore dobiti 100 granula od države

OBRENOVAC, 24. jun 2024, (Njuz) – Bostonski terijer Lule iz Obrenovca apelovao je danas na nadležene da uoči sledećih izbora psima podele jednokratnu pomoć u vidu 100 granula po psu.

Lule je na svom Instagram nalogu naveo da su do sada gotovo sve kategorije građana ove zemlje dobile neku pomoć, ali da sa psima to nije slučaj.

– Pa valjda smo i mi neki građani, to jest naši vlasnici? Vlast se setila penzionera, dece, tinejdžera, majki…i sve je to lepo, ali gde smo tu mi? Znate li vi koliko su poskupele granule u prethodnih nekoliko godina? O štapićima od govedine, ribljoj pašteti i sitnim nagradicama da i ne govorimo – rezigniran je Lule.

Prema njegovim rečima, iako mnogi tvrde da vlast na taj način kupuje glasove na izborima, on u tome ne vidi problem.

– Ja sam pas, u mom svetu je normalno da uradiš nešto i da te onda neko nagradi. Ako treba da se glasa i da se za to dobije nagradica u vidu hrane, šta je sporno? Vlasnik glasa, ja dobijem granule, svi srećni, ja ću čak i da mašem repom – zaključio je Lule u svom Instagram poslu.
Na opasku jednog od pratilaca da će ga neko možda uskoro pitati “Jesu li ukusne granulice, botino?!”, Lule je kratko odgovorio sa “AV! AV!”

Nenad Milosavljević

Da li i kako vlast kupuje lojalnost građana uoči izbora, pročitajte ovde.

  1. voya montoya kaže:

    Tek ćeš ti batice kuco biti “prepariran” i pogon na baterije …!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *