njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. dec. 2012

Pas želi da vezu sa gazdinom nogom podigne na viši nivo

U početku je odnos Cvrleta i gazdine noge bio isključivo fizički

NOVI SAD, 19. decembar 2012, (Njuz) – Pas Cvrle, trogodišnji pekinezer iz Novog Sada, izrazio je želju da vezu sa levom nogom Zorana Marovića (29) prenese na sledeći nivo, saznaje Njuz.

U prethodnih nekoliko dana ovaj pekinezer počeo je da šalje jasnije signale Zoranu da nije zadovoljan stiuacijom u kojoj se on i njegova leva noga nalaze, ističući kako želi mnogo više od onoga što sada imaju.

– Cvrle i moja leva noga viđaju se već neko vreme, ali je njihov odnos bio isključivo fizički – izjavio je Marović – Zaista sam iznenađen. Nisam mislio da Cvrle gaji neke dublje emocije prema mojoj levoj nozi, niti da želi vezu, ali sam se očigledno prevario.

Prema rečima ovog studenta, odnos je u početku bio krajnje diskretan, ali, kako je vreme odmicalo, Cvrle je sve više pokazivao da se vezuje za njegovu nogu, čak je to počeo da pokazuje i u javnosti.

Marović je dodao da je ovo prva ozbiljna veza njegovoj levoj nozi i da se iskreno nada da će u skorijoj budućnosti i njegova desna noga naći nekog posebnog za sebe.

Goran Mirković

REKLAMA: Kupovinom Njuzovih knjiga, podižete odnos sa Njuzom na viši nivo!

 1. himalajac kaže:

  ovo vazi i za macke. ja sam najvise voleo tastinog macka da mazim desnom nogom, a on bi skakao, ma leteo, po celom stanu, od srece..

 2. macak kaže:

  “Prema rečima ovog studenta” ahaha studentske muke

 3. Ivan Fišić kaže:

  Neumesno!
  Možda bi vam psi odgovorili no znaju da ne razumete nihov jezik.Džabe im trud.

 4. Malo ja sam kaže:

  Zoki, jedan dragocen savet:
  Ako biras prijatelja za desnu nogu, nemoj da to bude doga ili bernardinac, jer njuhov prvi nivo nije clanak te noge, vec tvoja ,,treca”noga. A onda ta veza moze biti jako cudna a i bolna.

 5. Tagore kaže:

  I to na ”NikoljDan” kod kume Cece – sram da ga bude bilo!

  Svake prve nedelje u decembru južna Germanija, Austria i Swiss-Germanija slave Svetog Nikolu, spasitelja i tešitelja mladih udovica.

  – Zašto Srbi toliko kasne – pita me preko telefona moja zastarela tetka, udovica sociajal-nacističke partije, (meine Tante Güsti von Nürnberg)?

  1. Stanarević kaže:

   Meine Tante Güsti von Nürnberg?! :-D :-) :-D
   Veruješ li mi da sam znao da si eSeSovac, ma akad sam prvi put pročitao tvoje komentare, prošlo mi je kroz glavu: blagi bože, kakva fihteovska konciznost! Retka osobina u nas Srba…
   PS – za one koji ne znaju nemački, pojasniću jedan kalambur koji se odnosi upravo na našeg prijatelja Tagorea: “serbische Fichte” (pored toga što znači srpski Fihte) takođe znači i omorika. Nije baš novogodišnja jelka, niti je Tara Rtanj, ali, ko razume – svhatiće.
   Nadam se da sam ti se po jasnoći izraza bar donekle približio, Rabindranatanatarnate!

   1. Tagore kaže:

    U nekoj razmeni studenata (šeset osme godine) Prag pada, a mene ‘meine Tante Güsti von Nürnberg’ dobrodušno nazove na mesec dana da potvrdim moj zaboravljeni germanski jezik.
    (Mali problem je nastao kada sam uočio da novosagrađeni Nürnberg samo šuška ”šličulaufen” jezik, pa više izgubiš i od malo naučenog.)

    Prirodno da me ‘meine Tante Güsti von Nürnberg’ puno voli, pa šetamo i ona mi priča o svemu što je bilo sravnato po gradu ili gnezdu SS-ovca, ali pri kraju boravka se zaplače za Adolfa – spasitelja germanskog naroda.

    Kasnije mi je poslala brojna pisma. Nikada joj odgovorio nisam, nikada joj se nisam zahvalio za čarobnu Božićnu tortu od Švarcvalda, i namerno sam zaboravio nemački jezik.

    Ah, meine Tante Güsti von Nürnberg!

    1. Stanarević kaže:

     Eh, kad bi se moglo namerno zaboravljati…

     1. Tagore kaže:

      Može!
      Za četrijes četri leta i srpski jezik sam iz nehotice zaboravio.
      Tek 2007. sam počeo pisam slovom da ga učim, što se često i vidi, ali i danas češće mucam i nisam sposoban tečno naš jezik da govorim.

     2. Euklid kaže:

      A je l se moze namerno ne-zaboraviti?

 6. edukovani menadzer kaže:

  Uspeo covek u zivotu, student je sa samo 29 god

 7. Ja sam kaže:

  Ovi iz Njuza se bas olenjili ,ili su svi na Rtnju?

 8. coa kaže:

  Suvishe brzo objavljuju clanke, tako da imaju problema sa ovim duhovitim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *