njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jan. 2011

Pašenog Željka Mitrovića u „Trenutku istine“

Ma, sve je u redu, nema čega da se plašite!

BEOGRAD, 29. januar 2011, (Njuz) – Zlatko Krmpotić, pašenog Željka Mitrovića, kojeg je vlasnik TV Pink optužio za višemesečno trovanje, pojaviće se u sredu 2. februara u specijalnom izdanju kviza „Trenutak istine“.

Bivši fudbaler Crvene zvezde izjavio je da je bio zatečen pozivom da se pojavi u popularnoj emisiji, pogotovu što je on usledio svega nekoliko dana nakon što su mediji preneli priču o njegovom navodnom trovanju vlasnika ružičaste televizije.

– Kakvo trovanje, ja sam bio fudbaler i ne razumem se mnogo u hemiju, ja ni Multivitu ne umem da napravim kako treba, a kamoli da nekome podmetnem hemikalije i otrove. Ne vidim na koji to način pričanje ružnih stvari o članovima familije i planovi o podeli njihove imovine u slučaju smrti odskaču od standardnih porodičnih odnosa – izjavio je Krmpotić.

Mitrovićev pašenog je izjavio da će sav osvojeni novac, ukoliko ga bude u specijalnoj emisiji, pokloniti Institutu za tropske i infektivne bolesti. Snimanju emisije prisustvovaće Krmpotićeva supruga Lola, kao i apsolventi beogradske Kriminalističko-policijske akademije, a Njuz neznanično saznaje da će Mitrović lično sastaviti sva pitanja koja će biti postavljena takmičaru.

Njuz je takođe došao do ekskluzivnog podatka da je Mitrović odlučio da otpusti sve zaposlene na televiziji Pink, čime će svesti na minimum mogučnost da njegov život bude ponovo ugrožen. Mere prevencije podrazumevaće i drastičnu redukciju vremena koje Mitrović provodi sa članovima svoje familije, a to se naročito odnosi na one čija rodoslovna funkcija nije baš najjasnija, kao što su, recimo, pašenozi, jetrve, svastičići, šurnjaje, stričevići i zaove sa kojima će komunicirati uglavnom preko Tvitera.

Nenad Milosavljević

Marko Dražić

Dejan Nikolić

 1. Blagzor kaže:

  Kamo sreće da je istina…

 2. Otpustice sve sa pinka, hahahaha :)

 3. jordan kaže:

  Sta? Zar nije istina?

 4. ma jeste, samo se pravi :)

 5. scoby kaže:

  kad otpusti sve sa Pinka, sigurno ce vratiti onu tv opremu koja je devedestih umesto u Studiju B zavrsila kod njega. Doduse, to je sad staro gvozdje, ali bilo bi posteno.

 6. Dvor kaže:

  Hehe, sjajno, ideja boli glava :D

 7. Инжињер Књижевности kaže:

  Нови пројекат ТВ Пинк под називом “Богу на истину” који је требао замијенити квиз “Тренутак истине” отказан је.
  Извори блиски руководству куће кажу да се воде извјесне расправе око ауторских права.

 8. Rista kaže:

  Cekamo ga u “Trenutku istine”, ako nije kriv neka dođe!

 9. Stiven kaže:

  Kakvo trovanje, ja sam bio fudbaler i ne razumem se mnogo u hemiju, ja ni Multivitu ne umem da napravim kako treba, a kamoli da nekome podmetnem hemikalije i otrove.

  1. gasha kaže:

   Ima ko zna.

 10. brano kaže:

  Željko Mitrović:
  • Trovali su me!
  Javnost:
  • Ti si prvi počeo.
  :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *