nazad na vrh

Pauk odneo Telenorovu žurku na točkovima

Zaposleni u Telenoru smatraju da su dobro parkirali vozilo

BEOGRAD, 9. maj 2013, (Njuz) – Telenorova žurka na točkovima, zajedno sa nekoliko hiljada gostiju koji su prisustvovali koncertu grupe Bad Copy, odneta je pre nedelju dana zbog, kako kažu u Parking servisu, nepropisnog parkiranja.

– Žurka na točkovima se i dalje nalazi ovde kod nas na parkingu, i nije ni prestajala od kako smo ih odvukli. S obzirom na veličinu žurke, kazna će biti prilično velika, a da ne pominjemo ležarinu. Nadam se da će uskoro doći da je pokupe, jer ne mogu više da slušam Ajs Nigrutina kako nas psuje – kaže jedan od zaposlenih u Parking servisu.

Zaposleni u Telenoru, s druge strane tvrde da su propisno parkirali žurku, i da ne shvataju po kom osnovu su odvučeni.

– Već pre ovoga smo imali problema kad nam je istekao parking u trećoj zoni, pa smo morali da premeštamo žurku. Kažu nam da niko nikad nije uspeo da povrati svoje vozilo od parking servisa bez plaćanja kazne, bez obzira na dokaze, tako da ćemo izgleda morati da platimo kaznu, kažu u Telenoru. – Nadamo se da nam se ovo neće desiti i 11. maja, bilo bi glupo da nas odvuku sa sve Sergejem Ćetkovićem.

Posetioci žurke kažu da je na paukovom parkingu pomalo tesno za sve njih, ali da su uspeli bez problema da nastave sa zabavom.

– Odnošenje paukom je bilo totalno nepredvidljivo i uzbudljivo, jedva čekamo da vidimo sledeće mesto na koje će nas ova žurka odvesti – izjavio je jedan od gostiju.

Viktor Marković

Goran Mirković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pazi foru. Znaci, na vasem sajtu reklama za Telenor play sa tim kamioncetom, a na istoj strani ovaj tekst :)

    Pish

  2. “Nadamo se da nam se ovo neće desiti i 11. maja, bilo bi glupo da nas odvuku sa sve Sergejem Ćetkovićem. ”

    hahahahahahahaha , ovaj Njuz jeb*no pobedjuje iz dana u dan !!!!

  3. Ja i dalje ne kapiram koja je fora sa ovom zurkom i grupom Bad Copy. Moze li neko da mi objasni molim vas?

    • Da ti ukratko kažem, Sergej Ćetković je odlučio kupiti 10% dionica Telenora, a Bad Copy je to glasno izjavio na koncertu, što je presedan u sivoj ekonomiji, jer Sergej još nije zvanično potpisao ugovor. Zato je sve zamaskirano kao prekid svirke zbog nepropisnog parkiranja.

  4. sa sergejem cetokovicem odvucite daleko dok svirka jos nije pocela, taj papucarluk od muzike mozak ne moze da mi procesuira….

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix