njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. nov. 2012

PayPal dobija ulicu u centru Beograda

Naredna godina već je proglašena godinom PayPala

BEOGRAD, 6. novembar 2012, (Njuz) – Na današnjoj sednici Vlade Srbije, kojoj je prisustvovao ceo državni vrh, odlučeno je da se organizuje svečani doček PayPal-a koji bi, po poslednjim vestima, u Srbiju trebalo da doputuje najkasnije naredne sedmice.

Ministar za PayPal Rasim Ljajić, kojeg je Vlada imenovala za šefa tima za doček, najavio je kako je njegov tim spreman “da koliko sutra dočeka Pay-a jer se može desiti da u Srbiju bane i ranije”.

– Zbog svega što bi PayPal mogao da učini za Srbiju, odlučeno je da mu se za početak dodeli ulica u centru Beograda. Još od ranije je odlučeno da se 2013. godina proglasi za godinu PayPal-a – rekao je koordinator za doček Rasim Ljajić.

Predsednik “Društva za negovanje PayPal-a u Srbiji” Zoran Torbica, kaže kako je država konačno shvatila značaj koji PayPal ima za normalno funkcionisanje života u Srbiji.

– Ako Beograd to ne učini, sami ćemo organizovati doček PayPal-a ispred Skupštine i pozvati građane da ga u velikom broju pozdrave i pokažu mu kako Beograd i Srbija dočekuju šampione – rekao je za Njuz Zoran Torbica, koji je za sledeću godinu najavio organizovanje „Pejpalomanije“.

Odluku da se PayPal dočeka sa najvišim državnim počastima, podržali su i građani širom zemlje, a grupa prodavaca sa Kalenićeve pijace već je najavila da će od sledeće godine uvesti prodaju paprika preko PayPala.

Miroslav Vujović

 1. Sledeca ulica je “Osecaj za Filing” a za njom “Edukaciona ulica” posle toga “Ne skrecemo s Evropskog puta” (eto ispade da nije ulica al je bar put, prasnjav, blatnjav …. al nemarimo)….

 2. Tagore kaže:

  U ovom sokaku sam već dobio (no limit) ”Black Centurion Luxury Credit Card”.
  Zahvaljujući ministru od iste godine mirno spavam ispod mostića.

 3. gost kaže:

  Ovo je lažna vest, jer onda bi imali i ulicu kivija, ulicu manga…
  Dok sam bio mali ceo svet je jeo kivi, mango… i imali su u svakoj prodavnici na ćošku da kupe svo južno voće, a mi u SFRJ smo imali samo banane i narandže i limun da ne zaboravim, ali limun nije bilo voće nego lek tako da se to ne računa.
  isto je to i sa pejpalom neko je odlučio da to nama danas ne treba ali koliko za koju deceniju biće deo naše svakodnevnice.
  A nazivi ulica, polako ko zna tada šta će svet da ima što će naša mudra vlast da proceni da smo mi deca za to i da nam ostane nedostižno, zar za svaku nedostižnu stvar da dajemo ime ulici? Pa mi ne bi imali onda ulicu sa narodnim herojem ili nekim najvećim sinom naše države.

  1. Tagore kaže:

   Limun, kisel kupus i « PayPal (Europe) SARL & Cie, Luxembourg »!
   SARL = ”Société à responsabilité limitée”. (Limited liability partnership), što ga po zakonu Luksemnurga čini neodgovornim ili bezvrednim.

   Bankarstvo je zakonom zaštićena mafija, ali postoje i poštanski računi koji povoljnije čine sve bankarske usluge, a pošta je državna i državom garantovana.
   U danima ekonomskih nemira, preko težih administrativnih poteškoća, na sva uložena sredstva u Kini može da se zaradi 47%.

   Neko je pisao “da brstim kao koza”, a svaka kašmirska koza u Kini daje samo 80 litara mleka godišnje, štrajkuje od novembra do marta i poklanja najtraženiju kašmirsku vunu. Koza je i najdruštvenija drugarica drugih koza, pa se ni u stadu nikada ne gubi.

   Podvali PayPal-u i kupi kozu!

 4. Malo ja sam kaže:

  Cika Njuze,
  Kupovacu paprike i slusacu deda Rasima, i navijacu za taj Pay klub, samo mi vratu onu tetu na prvu stranu. Moolim te.

 5. ben10 kaže:

  Jel čika Peja dolazi onim novim vozom što je kamenovan?

 6. iberlauf kaže:

  Obično se samo mrtvima daje ulica osim ako nisu maršal.Da je ulica Maršala Peja Pala to bi i razumeo ovako baš i nije u redu.

 7. Ja sam kaže:

  PayPal je Mladjin Paytas sa Pala, gde su se upoznali na skijanju.

  1. celtic kaže:

   Znači, gore je vježbao uklizavanje narodu!!!!

 8. limundovac kaže:

  Al će da se trguje .

 9. Katarina kaže:

  O Miroslave KRALJU!

 10. online kaže:

  e nek smo i to cudo docekali

 11. beskintos kaže:

  Drug Peja i drugarica Ikeja, dva omiljena narodna heroja.

 12. Nebojsa kaže:

  Koj je bre taj Peja Pal?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *