nazad na vrh

Pekar nije siguran da li je odabrao pravu nijansu boje za novi hleb

Novi hleb je već veoma tražen među kupcima

BEOGRAD, 31. decembar 2014, (Njuz) – Vlasnik pekare “Buhtla“ Veselin Ćirković povukao je iz prodaje tek puštenu novu vrstu hleba zato što nije bio siguran da je odabrao dobru nijansu boje za njega.

Ta pekara je novi tip hleba povukla svega tri sata od početka prodaje, a Ćirković kaže da će ga vratiti na rafove čim se sa ženom dogovori o novoj nijansi.

– Želeo sam da boja vuče na “bež“, ali žena želi da ide više na braon. Čak je pominjala i božole, ali sam joj rekao da treba da ofarbamo novi brendirani hleb, a ne njenu kosu. Čim se budemo usaglasili, hleb će ponovo biti u prodaji – rekao je Ćirković za Njuz.

Novi hleb je, zahvaljujući velikoj reklamnoj kampanji, već veoma tražen među građanima, pa su se mnogi razočarali kada je povučen iz prodaje.

– Razumem potrebu vlasnika pekare da hleb ima najadekvatniju moguću boju, ali nama kupcima to nije toliko bitno. Važno je da bude ukusan, zdrav i prirodan, koje će boje biti, to je irelevantno – rekao nam je jedan razočarani kupac kojeg smo zatekli u pekari “Buhtla“.

Vlasnik pekare, međutim, obećava da će nova vrsta hleba već za nekoliko dana ponovo biti u prodaji.

– Postoje dve stvari kod kojih u životu ništa ne prepuštam slučaju, to su boja zidova i boja hleba – kratko je zaključio ovaj renomirani pekar.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Sojino brašno sve boje prima! Šta, vi ste mislili da jedemo hleb samo od pšeničnog brašna???

 2. Nema veze koje boje, važno je za naše ljude da bude što veći, da može zdravo da se opipa.

 3. E, braon. A, koji je hleb za plavuše?

 4. Ma, vazno je da ce biti tri dinara i da vise ne moramo da jedemo prazan sedvic bez hleba.
  A to sto u kilu ima 450 grama i od cega je, manje je vazno.
  Pa i u siru nema mleka pa sta nam fali. Vazno da smo zivi.
  Hvala DragicinomTomi, Seseljevom Aci, Slobinom Ivici …i svima ostalima po spisku.

 5. Poneki put navratim u inostranstvo pa tamo kupim hleb koji nije “naduvan” aditivima, kao naš “jeftini” – srpski, ali je najsigurnije kada ga sam ispečem. Boje ne stavljam u testo.

 6. Pekareva žena, dok je šestim prstom desne ruke češala veoma izraženu `adamovu jabučicu`, prošapta mužu: Uzmi GMO nijansu budalo, budi i ti jednom pravi GMOler…

 7. Čuj, kupci hljeba?! Diplome se kupuju, a hljeb se mijesi kod kuće!

 8. Lapot bi bila idealna zakonska mera za naše poslanike. Preko ‘ljeba ih lansiraš do Sv. Petra.

  • Ta oni bi “‘ljebnu pogaču”ukrali i pojeli pre udarca maljem, još bi se i žalili da nije dovoljna posoljena,nije nadošla, nedopečena je,prosto bi nas,radosne “izvodjače lapota”, ubedili da se tako pred Sv.Petra ne ide…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix