Penis je najavio tužbu protiv svog vlasnika zbog maltretiranja i zapostavljanja
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

16. jun. 2016

Penis od stomaka ne vidi glavu svog vlasnika

BEOGRAD, 16. jun 2016, (Njuz) – Jedan penis iz Rakovice zatražio je od svog vlasnika da hitno počne da trenira i drži dijetu jer od stomaka već mesecima ne može da vidi njegovu glavu.

Taj penis, kojeg njegov vlasnik oslovljava sa “Daglas”, samo je jedan od sve brojnijih penisa koji imaju problem sa kilažom svojih vlasnika.

– Ne samo što ova pojava nije zdrava već i prilično narušava odnose između penisa i njihovog vlasnika. Za početak, ne mogu da uspostave kontakt očima, što vremenom dovodi do emotivnog udaljavanja i potpunog nestanka bliskosti između njih, što je naročito strašno ako imamo u vidu da su penisi i njihovi vlasnici svakog dana upućeni jedni na druge – navodi Radomir Tošić, šef katedre za penisologiju na Institutu u Sremskoj Kamenici.

Penis Daglas je najavio tužbu protiv svog vlasnika zbog maltretiranja i zapostavljanja, ali nije želeo da daje zvanične izjave zbog predstojećeg sudskog procesa.

U međuvremenu, i mnogi drugi penisi su se pobunili zbog pogubnog trenda, a jedan od njih, koji je insistirao na anonimnosti, izjavio je za bulevarsku štampu da se ugroženi penisi svakodnevno suočavaju sa pravim paklom koji im onemogućava normalno funkcionisanje.

– Sve je nekako moguće podneti, pa i to što nas ti veliki stomaci svuda prate i konstantno ruiniraju naš ljubavni život, ali najgore je kad vam se noću ide u toalet, a od stomaka ne možete da dozovete i probudite vlasnika – rekao je ovaj penis i zaključio da je krajnje vreme da se stane na kraj propagiranju velikih muških stomaka kao lepog i poželjnog modela izgleda.

Nenad Milosavljević

 1. sexolog kaže:

  Kurac ne trpi brige,a Srbi su u stresu,u patriotskom zanosu jednostranom,u borbi za reforme,u fazi upoznavanja sa Kinom i našim kineskim partnerima,a ima mo i druge partnere,i bolujemo od pedofilije,nezvanično.Kilavom kurcu svaka dlaka je dobrodošla.Ja njihao 25 godina,a od sutra svi njihali,zahvaljujući merama premijera na čelu sa tehničarom Predsednikom i tehničarima Vlade…Samo,Rusi su ljubomorni,i Evropa je Ljubomorna,USA je patološki Ljubomorna,jedino smo mi za slobodnu ljubav u reformske svrhe u ime Svrbije,SRJ,SFRJ i SPC a i Centra Sava…Ko nabije taj dobije…Investitori ???

 2. Ja sam kaže:

  Jedini kontakt ostvaruju preko desnice.

  1. Ja sam kaže:

   Levica je i onako propala.

   1. Tagore kaže:

    Prodajem državne obveznice denominovane u evrima vredne 25 milijardi evra.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Nije lako biti penis u Srbiji! Šta ti vrede želje, kad te stomak ometa!

  1. Strani Placenik kaže:

   Jos bolje :
   Sta ti vrede zelje kad su mogucnosti male!

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Grešiš, Mali u Srbiji daleko dogura, ako ga Veliki podržava!

 4. Tagore kaže:

  Uzurpacija identiteta? Ovo je fotka gradonaslednika našeg sela.
  .
  Radio-télévision Luxembourg & ARTE večeras poklanjaju dokumentarni program o lideru u regionu.
  Ovaj program o penisu će gledati Prva Dama Kine Peng Liyuan pre posete Prvoj Dami naše zemlje.

 5. Рубљов kaže:

  ” Под брдом најбољи кукуруз расте ” – са поносом је некад говорио власник кукуруза…
  А сад кукуруз протестима тражи место брда ледину са плочицама…
  Ја сам увукао своје брдашце колико сам могао захваљујући дијафрагми и шиштећи к’ о гусан рекао кукурузу да нећу да га чујем сад кад га видим, а он ни да ме погледа…

 6. Баш Рђа kaže:

  Какав пенис бре, до сад сте ствари називали правим именом, срам вас било! Латински, мртав језик, зато су се пениси повукли у себе. И код њих су неки избори (цензус 100 кур…пениса), Странка Назадних Споловила се увелико рекламира, обећавају повећање од 5 цм за само 8 дана (кур-мој за две године, нису пениси глупи), и сад је јасна вучићева тактика са пицоидним уснама, шта све ради човек због власти…левица и десница, јел се то односи на којом руком гласаш или на евентуалну закривљеност (curvatura, lat., не звучи лоше)? Није тако просто као што се чини, треба нека емисија на РТС, Оливера Јовићевић да објасни, не верујем да би неки пенис пропустио. Душица Спасић, Слађа из хронике и Биљана Вранеш би још више подигле гледаност, штета што се не баве политиком. Из угла пениса, и није скупа ТВ претплата, не може да се каже да РТС није за пенис (можда сам омашио тему, ал не пишем шта не знам, видимо се).

 7. Tagore kaže:

  Oh Lucifer, please let me go beyond god's love
  And run my fingers through her hair Esmeralda
  Oh Notre Dame, please let me go beyond god's love
  Open the door of love inside Esmeralda

 8. Sp kaže:

  Ako i, na vrhuncu neke očajničke erekcije, uspe da uhvati obris poznatog lica, videće samo novu prepreku, u vidu podbradka, na koji pada senka od naočara.

  1. Debeli kaže:

   Imam 125kg i 190cm i ja moj ponos vidim samo u ogledalu, ali sam siguran da kada bi nedaj bože njega tebi transplanrurali, tebe bi u erekciji udario u čelo.

 9. Bane A kaže:

  Postoji posebno dizajniran uređaj za ovu vrstu posmatranja, takozvani peniskop. Postoje slični uređaji na podmornicama… Mada, šta ima da ga gledaš. Ne kaže se u narodu džabe “ružan ko …. penis”.

 10. stranac kaže:

  Možda Gazda jednostavno i želi da prekine kontakt sa Malim penisom?

  1. Strani Placenik kaže:

   Njegos je rekao:
   “Ko mene jednom iznevjeri, nit ga gledam nit mu ruku dajem”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *