nazad na vrh

Penzioner Branko Stefanović išao u italijansku fabriku oružja samo malo da ispipa puške

Medija centar Beograd
FOTO: Medija centar Beograd

BEOGRAD/MILAN, 20. decembar 2019, (Njuz) – Penzioner Branko Stefanović primljen je u delegaciju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kako bi otputovao u italijansku fabriku oružja “Bereta” i tamo ispipao različite vrste oružja.

Stefanović je tako postao prvi srpski penzioner koji je dobio priliku da opipa poznate italijanske puške i oceni njihov kvalitet, svežinu i hrskavost.

– Gospodin Stefanović voli kad su puške malo rešije, a ove su bile baš po njegovom ukusu. Uzeo je cenovnik i verovatno će uskoro naručiti određenu količinu – rekao nam je jedan od članova delegacije koja je putovala u Italiju.

Prema rečima našeg sagovornika, ukoliko se ovaj program MUP-a pokaže uspešnim, postoji mogućnost da i drugi povlašćeni penzioneri putuju sa srpskim delegacijama u inostranstvo.

– Branko Stefanović je ekspert za pipanje hleba, a pomalo se razume i u oružje. Nije bilo bolje osobe koju smo mogli da povedemo da ispipa puške, a njemu je to bila značajna razonoda u monotonim penzionerskim danima – zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A možda je samo nosio lek Vulinovoj tetki iz Kanade.

  2. Samo je jedan penzioner sin Ministra MUP- a Srbije. Nemojte svima podgrevati lažnu nadu!

  3. let placen iz budzeta, random penzioneru?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix