njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. dec. 2019

Penzioner Branko Stefanović išao u italijansku fabriku oružja samo malo da ispipa puške

BEOGRAD/MILAN, 20. decembar 2019, (Njuz) – Penzioner Branko Stefanović primljen je u delegaciju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kako bi otputovao u italijansku fabriku oružja “Bereta” i tamo ispipao različite vrste oružja.

Stefanović je tako postao prvi srpski penzioner koji je dobio priliku da opipa poznate italijanske puške i oceni njihov kvalitet, svežinu i hrskavost.

– Gospodin Stefanović voli kad su puške malo rešije, a ove su bile baš po njegovom ukusu. Uzeo je cenovnik i verovatno će uskoro naručiti određenu količinu – rekao nam je jedan od članova delegacije koja je putovala u Italiju.

Prema rečima našeg sagovornika, ukoliko se ovaj program MUP-a pokaže uspešnim, postoji mogućnost da i drugi povlašćeni penzioneri putuju sa srpskim delegacijama u inostranstvo.

– Branko Stefanović je ekspert za pipanje hleba, a pomalo se razume i u oružje. Nije bilo bolje osobe koju smo mogli da povedemo da ispipa puške, a njemu je to bila značajna razonoda u monotonim penzionerskim danima – zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

  1. Čaki kaže:

    A možda je samo nosio lek Vulinovoj tetki iz Kanade.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Samo je jedan penzioner sin Ministra MUP- a Srbije. Nemojte svima podgrevati lažnu nadu!

  3. vase ime kaže:

    let placen iz budzeta, random penzioneru?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *