njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

07. nov. 2017

Penzioner od 5.000 dinara pomoći odvojio 40.000 dinara za SNS

BEOGRAD, 7. novembar 2017, (Njuz) – Đorđe Hristić (72), penzioner iz Beograda, odlučio je da od svojih 5.000 dinara jednokratne pomoći 40.000 donira Srpskoj naprednoj stranci jer je, kako je naveo, ta partija najzaslužnija što penzioneri danas žive bolje nego ikad.

Ovaj velikodušni penzioner izjavio je da je u početku mislio da od dodatnog prihoda odvoji i 80.000 dinara, ali su mu rekli da je bolje da sada donira polovinu te sume, a ostatak nekom drugom prilikom.

– Ušao sam u kafanu, sedeli su tu neki socijalni slučajevi iz komšiluka, i ja sam onda ponudio jednom od njih da umesto mene donira 40.000 dinara. On mi je, međutim, objasnio da bi možda bilo sumnjivo da dve osobe uplate identičan iznos, pa smo odustali od toga – objasnio je Hristić.

Prema njegovim rečima, i pored toga što je poklonio ovu ne tako malu donaciju SNS-u, on ima sasvim dovoljno za sve svoje potrepštine.

– Čim su novine objavile da ćemo dobiti pomoć, odmah sam sve stavio na papir: Lekovi 1.000 dinara, namirnice 1.000 dinara, računi 2.000, zatim 1.000 dinara u slamaricu za crne dane i 40.000 za stranku – naveo je Đorđe Hristić.

On je dodao da će od predstojećeg povećanja penzije od 10 odsto svakog meseca moći da odvaja po barem 70.000 dinara kako bi pomogao partiji jer, “u ovim teškim vremenima naše malo nekome znači kampanju”.

Nenad Milosavljević

 1. boljitak kaže:

  “Pretpostavimo” da jedan penzioner uzme kredit od 40.000 dinara i uplati AV-u. Nakon svake pomoci od 5000 u znak zahvalnosti za istu, uplacucuje to kao ratu za kredit.
  Ako rikne u medjuvremenu uplacuju unuci jer kamete nisu BDP. A ako imaju srece uzece im i stan kad ne budu vise mogli da vracaju. Zato oni redovno glasaju za sv.AV-a.
  Dakle sve ide preko treceg lica -unuka.

 2. Baba kaže:

  Uplatili mi 5000 din, a duzni mi 4000 eura. Smatraju da su mi ucinili. Ali, moj mozak bake genijalca kaze da su me prevarili. Pemzioneri drugari, prevareni smo!

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Jasno je da su penzioneri jedina budućnost napredne Srbije!

 4. Bane A kaže:

  Osoba P: Nemoguće je od 5.000 odvojiti 40.000.
  Osoba AV: Prestanite da lažete! Dokle ćete više da lažete! Moguće je.

 5. voya montoya kaže:

  Sto ti Cica smislio,nordijski model finansiranja…???sa prizvukom kalmakcalansko-Golootockih ostrva Nade u oporavak..Po rezoluciji 1244 o nezavisnosti mnogih zajednica srpskih ostrva-do optimalnog roka ,po Gregorijansko-MMF kalendaru…MI,MI…Ma dobar je i Beli ,kad nemamo Mao Ce Dunga, Ho Si Mina, ili Pol Pota…

 6. Ljubiša kaže:

  znate li koliko košta burek????

 7. peric kaže:

  Ovo nije pomoc ovo je investicija. Vise se isplati investirati u reket nego u decu. Deca nece docuva(va)ti jer ce biti u Kanadi.

 8. djux kaže:

  Najcrnje je što ovo nije NJUZ

 9. Алокин kaže:

  Ово није деда Ђорђова слика, мора да је грешка.😀

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *