I Dobrilu muče reuma i visok pritisak
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

25. maj. 2019

Penzioner se na Tinderu mečovao sa srodnom dušom koju muče isti zdravstveni problemi

BEOGRAD, 25. maj 2019, (Njuz) – Da društvene mreže postaju sve popularnije među starijim generacijama, dokazuje i slučaj Mirka Vujanovića, penzionera iz Beograda, koji je na Tinderu pronašao partnerku čiji se zdravstveni problemi idealno poklapaju sa njegovim.

– Da se ne lažemo, penzionerski život ume da bude prilično dosadan i usamljenički – počinje Mirko svoju ispovest – Mislim da treće doba nije kraj života, da imam pravo na druženje i aktivan život pa sam instalirao Tinder da bih pronašao osobe sličnih interesovanja. Ispočetka nije bilo neke koristi od njega jer su mi uglavnom izlazile slike mladih i zgodnih devojaka. Počelo je sve to i malo da me smara jer sam dane provodio svajpujući po mreži bez nekog konkretnog cilja – priča on i nastavlja – Sve se promenilo kad sam naleteo na Dobrilu. Odmah sam je lajkovao, ona je ubrzo uzvratila i otpočeli smo komunikaciju. Poruku po poruku, shvatio sam da imamo neverovatan broj zajedničkih tema, da nas zanimaju iste stvari i muče isti problemi. Govorila mi je o svojim iskustvima sa reumom, visokim pritiskom, a znao sam da je ona prava kada mi je rekla da u poslednje vreme malo lošije čuje. Čim nam je zdravstveno stanje dozvolilo, ugovorili smo susret i od tada smo zajedno. Sklad naših ličnosti i bolesti je neverovatan, pa me malo čudi što se, na Tinderu, nismo supermečovali – iznosi on svoje zamerke na rad ove popularne društvene mreže.

Dobrila kaže da je bila prilično skeptična oko upoznavanja preko interneta, ali da je ovo iskustvo potpuno promenilo njen život.

– Znate i sami koliko je teško pronaći osobu koja vas razume i sa kojom možete da razgovarate o problemima koji vas tište. Mirko je idealna osoba za mene, njegovi zdravstveni problemi su gotovo identični mojim i uvek je spreman da sasluša moje žalbe, a njegovo iskustvo sa lekovima i melemima je više nego dragoceno u tim trenucima. To uteši čoveka, olakša mu tegobe pa život postane nekako veseliji i lakši – kaže Dobrila i poručuje ljudima svojih godina da prate njen primer i skinu se sa staromodnog, odavno prevaziđenog Fejsbuka.

Bojan Savić

  1. Baba planinar kaže:

    Ma dajte, neprestano slusam stare ljude kako pricaju iskljucivo o bolestima, lekovima, lecenju. I ja sam penzionerka i samo mi fali matora dileja da me smara sa tim nebulozama. Ne treba mi ni fizicki ni virtuelno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *