nazad na vrh

Penzioner zamolio mladića da otvori prozor u prevozu

Mladić je penzioneru više puta ponovio da je prozor zatvoren

BEOGRAD, 22. april 2013, (Njuz) – Penzioner iz Beograda Dragiša Šakić zamolio je danas studenta Nemanju Vasića u autobusu na liniji 50 da otvori prozor jer je u prevozu bilo previše zagušljivo, saznaje Njuz.

Gospodin Šakić kaže da se punom autobusu vozio četiri stanice i da je toliko bilo vruće da je u svakom trenutku imao utisak da će pasti u nesvest.

– Jedan momak je stajao nedaleko od mene i pokazao sam mu prema prozoru i pitao “da li bi molim te mogao“, kada me je ljutito pogledao i rekao da je već zatvoren – objašnjava ovaj penzioner, koji mu je potom rekao da bi mogao da otvori prozor.

– Zbunjeno me je pogledao i tražio da ponovim šta sam rekao. Nije mi bilo jasno šta se dešava, imao sam utisak da se ceo autobus ućutao, čak je i kontrolor BusPlusa na trenutak prestao da traži karte od putnika – kaže gospodin Šakić koji dodaje da je još jednom ponovio molbu, ali da je na kraju morao sam da se nekako progura i otvori prozor.

– Nekoliko mojih vršnjaka me je gnevno posmatralo, dobacili su mi “izdaja“, dok me je jedan, kada je krenuo da izađe iz autobusa, pitao “da li noću mirno spavam“ – priča ovaj penzioner.

Marko Dražić

 1. Promaja je srpski arhi-neprijatelj.

  Pa deda, da li se osećaš srećnim? Da li? Zbog tvog zahteva, svi ostali u autobusu treba da pomru?

  • Naravno.
   II Srbski Zakon glasi: ”Od smrada niko nije umro, dok su od promaje zabeleženi mnogi smrtni slučaji!”. I Srbski Zakon reguliše odnose između komšije i krave.

 2. Прича се да је Драгиша сам и затворио прозор, много станица раније.

 3. Nikad, bre zadovoljni! Do juče ste se žalili da vam hladno u autobusima, a sad kad proradilo grejanje vama toplo!

 4. Nakon napustanja autobusa ispred zgrade u kojoj zivi demonstranti su ga kaze docekali i sa transparentom …

 5. “izdaja!” aaaahhahahaha

 6. Jel njegova sestra Desanka Šakić?

 7. Taj D.Šakić baš tupi.Čemu otvoren prozor kada smo,skoro,utvrdili da na patosu autobusa GSP-a ima rupa ko’ taraba.Valjda stručne sluzbe znaju gde danfa?

 8. hahahahaha….ja uvek kad udjem u dupke punu 65icu obavezno se napnem i prdnem svom silinom pa nek crknu svi u busu hehehehehe

 9. hahahhahha odusevljavate me iz dana u dan :)))

 10. Hahahhaa ali neverovatno, pre mesečak dana sam prisustvovala skoro identičnoj sceni – i pomislila kako je stvorena za Njuz.net :D

  Neki deka se obratio dvema devojkama koje ga nisu dobro čule, prevrnule očima kada je pokazao na prozor, ali ih je dekica onda glasnije zamolio da otvore prozor. Devojke su se zgranule :D

 11. Šta je sljedeće, ustajanje mlađima u autobusu, ili ne daj Bože, bojkot ugradnje vještačkih kukova?! Fuj!!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix