nazad na vrh

Penzioneri širom Srbije formirali redove za kupovinu novog modela hleba

Mnogi penzioneri žele da prvi dođu do najtanje vekne ikada napravljene

CELA SRBIJA, 16. septembar 2016, (Njuz) – Iako će prodaja novog modela hleba T-700 početi tek za nekoliko dana, ispred pekara i prodavnica širom Srbije već je zabeleženo formiranje redova.

Ispred pojedinih radnji nikli su pravi kampovi, a hlebomanija je očigledno ponovo zahvatila sve one penzionere koji žele da se prvi dokopaju najtanje vekne do sada proizvedene.

Novi model hleba dolaziće uz specijalni bežični ceger, zbog kojeg je vekna sada dosta tanja nego ranije. Dizajn će ostati sličan prethodnom modelu T-600s, uz veću zapreminu, a vekna će biti premazana specijalnim retina suncokretovim uljem, što je čini otpornom na grebanje i pucanje prilikom pritiskanja radi utvrđivanja svežine.

– Došao sam ovde pre tri dana jer želim da među prvima kupim najnoviju veknu. Znam da mnogima to možda deluje previše ekstremno, ali kada je hleb upitanju, ja sam pravi fanboj – naveo je 67-godišnji Mileta Lukić, koji je četvrti po redu ispred jedne pekare u centru Beograda.

Kolika je jagma zavladala za novim proizvodom možda najbolje govori i informacija da su se u međuvremenu pojavili i prodavci mesta u redovima. Tako se mesta u Beogradu prodaju za oko 300 dinara, a ima i onih koji su spremni da svoje mesto daju u kompenzaciju za isto ili bolje mesto u redu kod lekara.

Nenad Milosavljević

  1. vucic sledece godine organzuje prve , naravno jubilarne, Olimpijske igre za penzionere.
    .Pravo ucesca imaju samo svi clanovi SNS-a. Svaki ucesnik dobija stancic
    Ovce ne mogu ucestvovati -zbog razlike u klasi… a i sta ce im stanovi.

  2. Penzioneri su prvo čekali u redovima da bi kupili iHleb.
    Onda su čekali u redovima da bi kupili iSalamu.
    Onda su ih sačekali unuci i pojeli iSendviče.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix