Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. jan. 2023

Pešak na pešačkom prelazu udario u automobil i pobegao

BEOGRAD, 19. januar (Njuz) – Na Mirijevskom bulevaru danas oko 13 časova desila se saobraćajna nesreća u kojoj je nepoznati pešak udario u džip marke BMW X6 i potom pobegao u nepoznatom pravcu. Tom prilikom džip je zadobio teža oštećenja branika i levog fara, a naprsla mu je i šoferšajbna.

– Sve se dogodilo munjevito, pešak na pešačkom prelazu je prosto naleteo na moj auto i zabio se u njega negde u visini branika. Odmah sam osetio oštar bol u predelu novčanika, jer sam svestan koliko opravka u ovlašćenom servisu košta. Da nisam na vreme zakočio nesreća bi bila još i veća – ispričao je vozač BMW-a, M.A. (29), koji je, iako u šoku, pokušao svom ljubimcu da u kaže pomoć na licu mesta ali nije vredelo. Srećom, šlep služba se u roku od samo nekoliko minuta pojavila na mestu nesreće i odvukla džip na popravku.

Saobraćajna policija je odmah izvršila uviđaj i prvi rezultati navode na zaključak da se pešak na pešačkom prelazu kretao neprilagođenom brzinom. Očevici su ispričali da se pešak posle udarca u automobile odmah pridigao na noge i teturajući prešao ulicu, a potom zamakao kroz park i izgubio se u nepoznatom pravcu. Svedoci kažu da se nije ni osvrnuo da proveri kakva je oštećenja naneo BMW-u.

– Ne razumem kakav čovek treba da budeš da ne staneš i ne pogledaš šta je bilo sa automobilom u koji si udario. Strašno u kakve smo se ljude pretvorili – kaže vozač BMW-a.

Policija je angažovala sve rapoložive patrole kako bi pronašla nesavesnog pešaka i veruje se da će uz pomoć nadzornih kamera vrlo brzo uspeti da ga identifikuje i privede.

Bojan Ljubenović

  1. voya montoya kaže:

    Sva sreca, vozac mu je verovatno prosuo masu DNK tragova, te ce operacija VIhor-Zaga-Kosava uskoro, dati rezultate za javnost i narod…

  2. Владимир Николић kaže:

    Да нарочито су гадни ти пешаци што су баш решили у касне сате да прелазе на зеленом па стресирају јадне дрогиране и пијане возаче џипова разних и других луксузних и уникатних возила.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *