njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. maj. 2012

Pevačica Adele snimila veselu pesmu

Fanovi poznate pevačice širom sveta najavili proteste

LONDON, 16. maj 2012, (Njuz) – Popularna britanska pevačica Adel završava snimanje novog singla. Kako Njuz saznaje, u pitanju je vesela pesma, brzog ritma.

– Izuzetno sam zadovoljna kako zvuči pesma, mislim da će fanovi biti oduševljeni novim zvukom – ostala je misteriozna Adel po izlasku iz studija.

Iz naših izvora saznali smo nešto više detalja vezanih o veseloj pesmi, koja je trenutno u postprodukciji. Pesma će se zvati “I'm finally happy”, a povod za izradu ovakve pesme bila je uspešna dijeta tokom koje je pevačica oslabila 2,5 kg.

– Adel je između ostalog dosta slušala Džejmsa Blanta, koji je nedavno takođe svoje fanove iznenadio veselom pesmom, posle nekoliko depresivnih hitova. Njegov povod je bio druge prirode. Pesma “Stay the night” nastala je onog trenutka kada je Blant konačno uspeo da pronađe devojku – rekao je za njuz poznati svetski menadžer koji je želeo da ostane anoniman.

Fanovi Britanke širom sveta sa nevericom dočekali su ovu vest, budući da njene pesme imaju posebnu vrednost u pospešivanju depresivno-suicidnih ideja. Ako je verovati najavama i reakcijama po forumima, socijalnim mrežama, najavljeni su protesti fanova širom planete, a jedan je zakazan i u Beogradu, na Trgu Republike, za ponedeljak uveče.

Postoji i određen broj fanova koji se slažu da bi bilo lepo čuti kako Adel zvuči u veselom prizvuku.

– Volela bih da čujem kako bi ona pevala neku dursku pesmu – rekla je Aleksandra Radović – Dugo razmišljam i sama da snimim neku bržu i veseliju pesmu, koja bi bila potpuni kontrast, ali nisam sigurna da treba da se zalećem u takve eksperimente.

Uroš Bogdanović

 1. Kosta kaže:

  Tjah, ona ima durskih pesama, ne razumem tacno ironicnost ovog teksta, osim sto je ”smrsala 2,5kg”, sto opet i nije neka fora.

 2. ariela kaže:

  Pesmu je pisala najverovatnije Marina Tucakovic…a muziku zna se Zeljko Joksimovic…samo nek je veselo…

 3. gvozden kaže:

  e jebiga…a mi taman krenuli da izaberemo grobara za predsednika.

 4. celtic kaže:

  Jesu ovo rezultati istraživanja sa Instituta za audioprovokativnu
  psihijatriju iz Sremske Kamenice ili…?

 5. sloboda(n) kaže:

  sitnije, cile sitnije…. tako nesto idu reci, na engleskom, of course.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *