njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. dec. 2010

Pevačica Viki podržala Asanža i promenila ime u Wiki

Wiki Miljković posvetila estradno ime i pesmu Džulijanu Asanžu

BEOGRAD, 18. decembar 2010, (Njuz) – Poznata folk pevačica Viki Miljković do te mere je oduševljena Džulijanom Asanžom, osnivačem sajta Vikiliks, da je odlučila da u znak podrške izvrši manju korekciju na svom umetničkom imenu, koje će se ubuduće pisati Wiki.

– Džulijan je sjajan, bori se za mir u svetu, prkosi svima, prava muškračina! Uz sve to, veoma je zgodan, baš pravi dasa – istakla je Wiki u telefonskoj izjavi za Njuz. Pevačica je rekla da nije još uvek pročitala nijedan dokument koji je Vikiliks objavio, ali da joj je menadžer Sale rekao da je u većini spisa Amerika ispala „baš loša“, tako da je odlučila da izvši korekciju i u svom najvećem hitu.

– Iz refrena pesme „Koka kola, Marlboro, Suzuki“, izbaciću Koka kolu i Marlboro, jer su oni simbol Amerike. Umesto toga pevaću „Kokta, Sinalko, Galoas, Suzuki“. Moji fanovi nemaju razloga da brinu, ritam će i dalje ostati isti, jedino će tekst biti pravičniji – rekla je Wiki.

Da je njeno obožavanje Asanža više od „pokušaja da se spase karijera“, kako je to okarakterisala Dara Bubamara, govori i pesma o osnivaču Vikiliksa za koju je tekst Wiki lično napisala. Prema njenim rečima, prvobitni plan bio je da angažuje Marinu Tucaković, ali je od njega odustala kada je čuvena pesnikinja tražila dvostruko veći honorar jer je bilo teško pronaći reči koje će se rimovati sa Asanž, zbog čega je Wiki sela i sama napisala stihove. Nakon upornog inistiranja reportera Njuza da čuje kako će zvučati pesma, Wiki je pristala da preko telefona otpeva refren budućeg hita.

Džulijane sad si na slobodi,
Nek te srce ka meni vodi
Ti držiš Vikiliks
Dođi do mene na ljubavni miks!

Wiki Liki sam ja, Vikiliks si ti
Uživajmo zajedno u ljubavi.

– Jako mi se sviđa moje novo ime. Mislim da će postati hit među tinejdžerkama na Fejsbuku i u SMS porukama na Farmi – razdragano je zaključila Wiki.

Marko Dražić
Nebojša Radović

 1. Stepski Galeb kaže:

  E, sad je na zelenoj grani, sad mu ne mogu ništa ni Šveđani, ni Ameri… Jedino bi još mogli eventualno da ga zezaju Englezi, ali i to bi se dalo sprečiti ako bi Saša – Sale – Popović pružio javnu podršku takođe. Možda da i on promijeni nadimak u Saša – Wiki – Popović…

 2. Vlad kaže:

  Ovo je genijalno.

 3. Kum Spasoje kaže:

  Žulijane sad se pazi
  žrtva tvoja sledeća
  sad Srbijom gazi

 4. Ivan kaže:

  Fenomenalano, svaka cast, bas sam se slatko nasmejao.

 5. Zvonko kaže:

  Jadna Marina, ode joj dupli honorar iz ruke :D ahahahah

 6. suza kaže:

  moram i ja da stavim ime wsuza

 7. Kron kaže:

  Ova vest je samo delimično tačna. Iz krugova bliskih ovoj poznatoj umetnici, nakon višečasovne analize sa svojim savetniom za medjunarodne odnose (bivša razredna i nastavnica engleskog jezika u penziji prim. aut.) donela odluku da radi veće asocijativnosti promeni ime u:

  WikiMealjks.

 8. Marko kaže:

  vikiliki ja, vikiliki ti,
  dodji duso ‘ k meni
  pa cemo se lizati!

  (refren)
  vikiliki likiviki
  vikiliki likiviki
  oh sto volim tvoj racun veliki
  (i tako 4 minuta sve do kraja pesme uz neko drndanje sint harmonike sa flendzerom, a glas joj je naravno propusten kroz vokoder, u pozadini neki tuc-tuc ritam semplovan sa neke hip-hop ploce iz osamdesetih. Ramstajn ne dolazi u obzir posto je to Indira prva zajahala)

 9. Mite kaže:

  a nije se izjasnila o njegovoj tehnici kodanja kondoma za vreme sexa ???

 10. Momci kidate, svaka čast!

  Najjači deo: “Kokta, Sinalko, Galoas, Suzuki“. Moji fanovi nemaju razloga da brinu, ritam će i dalje ostati isti, jedino će tekst biti pravičniji – rekla je Wiki.” i naravno nova pesmica :))

 11. […] Pevačica Viki podržala Asanža i promenila ime u Wiki– EU zahteva da Srbija zabrani čučavce, širom zemlje nemiri– Ministarstvo finansija […]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *