njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jan. 2012

Pijani vozači GSP zahvalni što više neće morati da voze pijane putnike

Pijani putnici više neće ometati u vožnji pijane vozače / FOTO: Kurir

BEOGRAD, 16. januar 2012, (Njuz) – Većina vozača GSP-a koji voze u pripitom, pijanom i baš jako pijanom stanju, sa oduševljenjem su primili vest da ubuduće u svojim vozilima više neće morati da prevoze pijane putnike, saopštio je danas Nezavisni gradski sindikat GSP.

Vozači su pozdravili donošenje ovog gradskog propisa, napomenuvši da su tvorci ove uredbe očigledno shvatili koliko pijani putnici mogu da nanesu problema pijanom vozaču.

– Kada popijem dve-tri loze pre posla nije mi veći problem da vozim, čak ukoliko mi je i pun autobus pijanih putnika – kaže T.P. vozač na liniji 37 – Ipak, problem nastaje ako popijem više od pet pića. Tada svu energiju gledam da usmerim na semafore, ponekad i na znak „stop“, i poslednja stvar koja mi tada treba su neki pijani tinejdžeri u autobusu koji urlaju i skreću mi pažnju.

Sličnog je mišljenja i vozač na liniji 26 I.R., među kolegama poznat pod nadimkom Ludi Flojd.

– I kada sam nekoliko puta trezan vozio, nije mi bilo lako da ispratim sve one stanice, raskrsnice, semafore, znakove, a kamoli kada malo popijem. Pijani putnici ne samo da me dekoncentrišu, već me i užasno iznerviraju, a kada sam pijan, često volim da se pobijem. Ne znam ni sam kako sam toliko puta uspeo da se suzdržim – priznaje Ludi Flojd.

Većina putnika sa kojima smo pričali takođe je pozdravila donošenje ovog gradskog propisa, napomenuvši da je u autobusima sasvim dovoljan jedan pijani vozač i da će im ubuduće biti mnogo lakše kada im u vožnji ne budu smetali pijani putnici.

Marko Dražić

 1. misley kaže:

  Opet sada vidim ja..
  Četir’ stuba, mjesto dva…

 2. celtic kaže:

  Tako je, dosta je bilo otimanja posla vozačima!!!!

  1. misley kaže:

   Dole afrički imperijalizam!

 3. Araverp kaže:

  Seća li se neko Ludog Mileta, koji je vozio 25 tokom 1990-tih?

  1. Proka kaže:

   Mile RIZIK najjaci vozac GSPa svih vremena. U doba krize busevi kasne samo Mile stze na vreme. Ovi iz City Busa kao ga kopiraju ali su male bebe za legendu.

 4. ariela kaže:

  Mislim da putnici vise ne razlikuju pijanog od treznog vozaca jer “Ludi Flojd”…nisko leti po gradskim ulicama…a kad izadju iz busa od te divlje voznje zaista hodaju ko pijani…sto bi rekli “Nazdravlje nam bilo”…

 5. Vladan Grujić kaže:

  Samo da ste stavili Nezavisni graNski sindikat pijanih vozača GSP-a. Ostalo je OK. Pozdrav.

 6. ana kaže:

  Ko se vozio u Novosadskom gradskom prevozu i to na liniji Veternik -Futog moze roman da napise.Kada mu Bosanac da po gasu pa jos pusti muziku i ateisti se bogu mole.

  1. celtic kaže:

   A ja, recimo, vrlo pažljivo vozim ;-)

 7. Jordan kaže:

  Koliko sam primetio, sto je veca ludnica u busu i na ulici, to sofer duze telefonira.
  Valjda ga telefon onako pijanog smiruje. U pauzi izmadju razgovora, kucka poruke… Mogu putnici da se pokolju.

 8. Bobo Vieri kaže:

  DON'T DRINK AND DRIVE, SMOKE AND FLY

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *