YT screenshot/FSS
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. dec. 2022

Piksi tvrdi da bi njegova konferencija za štampu bila odlična da je trajala pet minuta

BEOGRAD, 6. DECEMBAR 2022, (NJUZ) – Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je danas novinarima da bi njegova jučerašnja konferencija za štampu bila odlična da je trajala pet minuta. On je napomenuo kako misli da bi to bila najbolja konferencija nekog selektora samo da je mogla da se prekine nakon tih pet minuta.

– Na veliku žalost svih nas konferencija je trajala znatno duže i ispostavilo se da nisam bio na odgovarajućem nivou. To je zaista šteta jer sam u prvih par minuta konferencije bio zaista odličan i sve što sam rekao imalo je smisla. Nakon toga usledio je veliki pad, nisam imao svežine prilikom odgovaranja na neka pitanja, i sve to je pokvarilo opšti utisak o mom izlaganju. Nisam bio spreman za tako dugu konferenciju, ali sam to krio jer nisam želeo svoju nespremnost da iskoristim kao alibi za neke sporne izjave – objasnio je Piksi.

– Verovatno je i umor imao uticaja na moje izjave. Pokušao sam da se odmorim u Kataru, naročito na utakmici protiv Kameruna, kada sam posle našeg trećeg gola malo zadremao, ali su me već nakon petnaestak minuta probudili pa sam došao na konferenciju prilično umoran od svega. U svakom slučaju iz ove konferencije treba izvući pouke za naredne koje me čekaju već u martu, pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo – rekao je selektor.

– Kada pogledate kako sam briljirao u prvih pet minuta konferencije onda možete samo da zamislite kakva bi konferencija bila da sam bio 100% spreman za nju – istakao je Piksi.

Soko Sokolović

  1. Dragan kaže:

    Vrh! Odlicno uradjeno.

  2. Dragan kaže:

    Piksi mi bio mnogo drag, ali ovaj put ga je baš ukakio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *