Youtube Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. okt. 2023

Pink greškom ugostio čoveka bez kriminalne prošlosti

BEOGRAD, 26. oktobar 2023, (Njuz) – Televizija Pink izvinila se gledaocima jer se u njihovom programu greškom pojavio gost čiste reputacije. On je gostovao u “Novom jutru” kod Jovane Jeremić, a zbog ovog nesvakidašnjeg incidenta, morao je da reaguje i vlasnik Pinka Željko Mitrović.

– Još uvek ispitujemo kako je došlo do ovog propusta, da emisija ide uživo sa čovekom koji nikad nije napravio neki incident. U svakom slučaju, upućujem izvinjenje svim našim gledaocima koji nisu navikli da neki naš gost ne priča o svojoj kriminalnoj prošlosti, da ne nabraja razloge zašto mu je sve to namešteno, da se ne poziva na nadležne organe koji nakon 15 godina još uvek utvrđuju da li je tu bilo krivičnog dela ili ne, da ne priča o svom poznanstvu sa Arkanom i Kneletom i da ne proziva bivšu vlast na čelu sa Đilasom i Šolakom – objasnio je Mitrović.

– Gostu, koji očito nije kriminalac, nećemo pominjati ime jer znamo da naši stalni i uvaženi gosti ne bi želili da se njihova imena dovode u vezu sa jednom takvim likom koji nikada nije huškao na rat, koji nije nikoga roknuo, vezao za radijator, opljačkao ili makar isprebijao – rekao je vlasnik Pink televizije – Za takve likove uvek ima mesta na nekoj od Šolakovih televizija za sisice – zaključio je on.

Kako saznajemo od izvora iz Pinka, voditeljka Jovana Jeremić neće snositi sankcije zbog ovog propusta, ali joj je sugerisano da narednih 10 gostiju budu “ful krimosi” kako bi gledaoci što lakše podneli šok usled nedovođenja nekog batice iz podzemlja.

Miroslav Vujović

  1. Владимир Николић kaže:

    Вероватно ће звати жвалавог да то разбистри да се никада не понови.

    1. Semi kaže:

      Bravo za autora! Tekst iz edicije ” Neće se desiti, valjda”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *