Pink ima velika očekivanja od Nunsa
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

20. okt. 2015

Pink nudi Nunsu da uđe na Farmu ako povuče prijavu protiv njih

BEOGRAD, 20. oktobar 2015, (Njuz) – Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ponudio je Nunsu ulazak na Farmu ako povuče krivičnu prijavu koju je podneo protiv ove i još dve televizije zbog prenošenja sedmog rođendana SNS-a van predizborne kampanje.

Mitrović nije želeo da otkrije detalje ove ponude, ali je potvrdio da su pregovori sa Nunsom u toku.

– Nuns bi mogao da uđe već sutra na Farmu i taman malo prodrma ekipu koja je postala pomalo predvidiva. Mogao bi recimo da kontroliše ukućane, da prati ponašanje Kristijana i one balerine, a može da pokrene i igru “Istina ili izazov” sa Majom Nikolić i Stanijom – predložio je Željko Mitrović u izjavi za Njuz i dodao da bi gledaocima sigurno bilo zabavno da vidi neku svađu u kojoj bi učestvovao Nuns.

– Jedino što ne bi smeo je da podnosi bilo kakve prijave. Time će se, kao i do sada, baviti produkcija. Naravno da Nunsa čeka odgovarajući honorar, ali o tim detaljima neću govoriti – rekao je Mitrović – Za uzvrat očekujemo od Nunsa da povuče prijavu protiv Pinka koju je poslao RATEL-u.

Iz televizije Happy, koju je zajedno sa TV Pinkom i Studijom B, tužio Nuns, napominju da su spremni da ponude Nunsu da uđu u Parove zajedno sa Unsom, dok su mu sa Studija B ponudili da vodi emisiju “Veče sa Nunsom”.

Miroslav Vujović

  1. Рубљов kaže:

    Чуј нунс, та он је сам по себи ријалити програм, у њему седе (пузе) полуписмени кокошари који нису у стању да сроче и разумеју пијачни барометар…

  2. ariela kaže:

    Ma bre vi iz Nunsa… Ovako nesto se ne odbija…”Jos jednu tekilu pa svi u gomilu”…

  3. deda Dragan kaže:

    Nuns i Uns bi verovatno pristali, pod uslovom da voditelji budu Ivana i Dragan Vučićević pa da ih “veliki brat” pozove u ispljuvaonicu, ugasi svetlo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *