njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

17. sep. 2013

Pink otpušta sve zaposlene i prelazi na emitovanje “Farme” 24 časa dnevno

Najveći trošak "Farme" su sokovi koje učesnici popiju u toku dana

BEOGRAD, 17. septembar 2013, (Njuz) – Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio je rekonstrukciju rada te medijske kuće u vidu otpuštanja svih zaposlenih i prelaska na dvadesetčetvoročasovno emitovanje rijaliti programa “Farma”, saznaje Njuz.

Prema navodima izvora bliskih Mitroviću, menadžment kompanije “Pink” je izračunao da će se profit utrostručiti ukoliko se počne sa non-stop emitovanjem “Farme” i prekine sa emitovanjem svih ostalih emisija.

– Troškovi produkcije “Farme” su minimalni – najveći trošak je zapravo piće koje takmičari popiju u toku dana, a to je opet mnogo manje nego plata Sanje Marinković ili Lee Kiš. Sa druge strane, gledanost i profit koji pravi “Farma” je mnogo veća od svih ostalih emisija zajedno, tako da je računica ovde bila prosta –  kaže ovaj izvor koji je zahtevao da ostane anoniman.

Stručnjaci kažu da je bilo samo pitanje trenutka kada će se Mitrović odlučiti na ovakav potez.

– Pojavile su se neke glasine da će Pink početi da emituje zaseban “Farma kanal”, pored svih ostalih svojih kanala, ali izgleda da gospodin Mitrović ipak odlučio da igra na sigurnu varijantu i da otkaz svim voditeljima, kamermanima, montažerima i ostalim zaposlenima, i ostavi samo one neophodne da bi “Farma” funkcionisala, odnosno vozače kamiona sa pićem – kaže Ratko Božović, stručnjak za rijaliti programe.

Porodice učesnika “Farme” kažu da su obradovane ovakvom odlukom “Pinka” jer će sada moći da gledaju svoje najmilije po ceo dan.

– Ove godine sam se videla sa majkom samo na nekoliko dana dok nije bila na Farmi, tako da mi baš nedostaje. Sada ću barem moći da je gledam kad god poželim – kaže ćerka jedne od učesnica.

Gledaoci pozdravljaju najavu kompanije “Pink” i kažu kako su im životi bili dosadni u onim trenucima kada “Farma” nije bila na TV-u i kada su bili “primorani da gledaju druge, dosadne Pinkove emisije.”

Viktor Marković

 1. Peđa kaže:

  Ha, ha, ha ! Verovali ili ne “Farma kanal” zaista postoji. Zove se “Pink Reality”

  1. Žeks kaže:

   Da, i jedini stalno zaposleni je Vendija, a uskoro će primiti i Maju Nikolić.

 2. Kontraš kaže:

  Ne moraju da ih otpuste samo neka ih sve prebace u ovaj prvoklasni rijaliti i vozi!

 3. Miloje kaže:

  Još će dobiti i subvencije od ministarstva poljoprivrede!

 4. edmond kaže:

  a šta je to farma ?

 5. skorpija kaže:

  Neka farma ako treba ima svoj kanal, ali bi navedene voditeljke odnosno autorke, mogle vec da promene nesto u koncepciji svojih emisija. Toliko su ukalupljene da je uzasno dosadno, imaju valjda malo inventivnosti ili se plase da probaju nesto novo. Ostaju godinama na istom stepenu razvoja, nema napretka u njihovim intlektima.

 6. Žeks kaže:

  Ne smeju one da menjaju koncepciju jer bi ugrozile rijalitije. Ali zato se produkcija Farme tako izverzirala i da dobro procenjuje ko treba da izađe a ko da ostane i pobedi, a onda se lepo sklone iza naroda, kao tako ste glasali. Inače je Pink u blokadi i rade pomuću štapa i kanapa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *