njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

23. okt. 2014

Pink vladi nudi češće gostovanje Vučića u “Teškoj reči” kao zamenu za neplaćeni porez

...

BEOGRAD, 23. oktobar 2014, (Njuz) – Televizija Pink je spremna da pronađe način kojim bi regulisala svoja dugovanja državi pa je premijeru Vučiću, kao kompenzaciju, ponudila veći broj gostovanja u svojoj emisiji “Teška reč”.

Po mišljenju zaposlenih u ovoj TV kući, “Teška reč” je najbolji izbor jer se u njoj na kritički način obrađuju važne društvene teme, a posle gašenja “Utiska nedelje” i Sarapinog “Problema”, Vučić gotovo da nema priliku da gostuje u nekoj političkoj emisiji.

– Zašto bi Vučić plaćao skupu PR službu kad može da dođe na našu televiziju i lično nam saopšti svoje planove i političke stavove – pita se Željko Mitrović, vlasnik Pinka – Spremni smo na svaku vrstu dogovora pa ćemo Vučiću omogućiti da sam izabere koliko će često gostovati u “Teškoj reči”. Ukoliko se ukaže potreba rezervisaćemo nekoliko različitih termina kako bi Vučić uvek imao priliku da se obrati javnosti -kaže Mitrović.

On smatra da će Vlada Srbije na ovaj način uštedeti priličnu sumu novca koja bi pri svođenju računa mogla biti odbijena od Pinkovog poreskog duga.

Kako Njuz saznaje, voditelj “Teške reči” Dragan J. Vučićević načelno je pristao na ovaj predlog. Ipak, kao profesionalac izrazio je blagu dozu rezerve jer smatra da bi stalna Vučićeva gostovanja mogla učiniti emisiju malo jednoličnom. Kao jedno od rešenja on nudi da pored Vučića ponekad gostuju i politički analitičari koji će ovoj emisiji obezbediti potpunu objektivnost, zastupati različita mišljenja i na kraju potvrditi da je, o čemu god da priča, Vučić uvek u pravu.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Imam utisak da vec sada na Pinku ide rijaliti :
  ,, 25 sati dnevno sa Vucicem, i tako 465 dana u godini”

  1. Mira kaže:

   U pitanju je privatna TV, Covek moze da radi sta god hoce.

   1. Ja sam kaže:

    Miro, lepotice!
    I ja sam privatno rodjen, u sopstvenoj kuci, pa mogu da pisem sta hocu.

   2. Aleksandar kaže:

    Ocigledno da moze. Moze npr. i da ne placa porez.
    I da mu sin gazi ljude po Beogradu i da ne odgovara. Moze sve covek danas kad ima privatnu TV.

 2. Teoretičar zavere kaže:

  Da olakšam Draganu Vučićeviću, predlažem da termin za gostovanje Vučića, tj. “Teška reč” ide između serija “Mala nevesta” i “Sulejman veličanstveni”. To je udarni termin i pola Srbije je ispred televizora. Pa kada se gledaoci rastuže posle “Male neveste”, grohotom će se smejati nastupu našeg Sulejmana u “Teškoj reči”, da bi se opustili uz pravog posle vučićevog gostovanja. Vučićevićev strah da bi česta gostovanja Vučića mogla učiniti emisiju jednoličnom, je neopravdan. Svaki njegov nastup je dostojan holivudskih burleski, vešte glume i odglumljene zabrinutosti za sudbinu Srbije. A porez je već ionako oprošten i to ne samo Pinku.

  1. Mira kaže:

   Opsednuti ste satirom i ironijom?

  2. xy kaže:

   Tu su se interesi ispreplitali više puta. Mitrovićev sin je pregazio onu devojku na semaforu i na slobodi je, e sad AV je tu potreban Mitrovićima, a onda se to kompenzuje kroz medijsku podršku Vučiću. Tako da mogu komotno da promene naziv Pink u VU TV

 3. koviljka grujic kaže:

  dokle bre mitrovicu dodvoravas se svakoj vlasti zarad sopstvene koristi mislis da smo mi ludi po gledamo tvoju televiziju koja je odavno srozana do nule plati drzavi pa se onda hvali rejtingom koji je lazan

  1. celtic kaže:

   Koviljka, pravopis i Njuz su iz raja izašli!!!!

  2. Mira kaže:

   Izvinite gospodjo, gde ste Vi bili kad se ucio pravopis?

   1. Milovan kaže:

    Izvinite Miro jel vi znate gde se nalazite?

  3. Јасна.К kaže:

   Ковиљка, не веруј овима из Њуз-а. Ја сам скоро сигурна да имишљају :Р , само да би наудили премијеру ;)

 4. deda Dragan kaže:

  Jebeš porez, sirotinja je najbogatija: Sve plati ! Mene zbunjuje ovo : U TV programu lepo piše,”Teška reč” a gost AV, aonda voditelj najavi Tefku ref i dovede gej ikonu ?

 5. scoby kaže:

  Mogao bi ponovo da gostuje Basara i uredno odrema svoje, a za promenu tu bi mogao da se nađe i neki ”žestoki opozicionar” kao što je to Pera Luković. A posle da se izređaju i ostali učesnici parade sa Corax-ove karikature ”Carevo novo ruho”.

 6. Monika kaže:

  24 casa bez vadjenja! Sjajno za Pink, izdrzace Zeki. Munze Konza, bre!

 7. To je lep gest Pinka, jer nudi usluge marketinga za mogućnosti smanjenja poreza. Mada mislm da to nešto nije po zakonu, jer svi moramo da plaćamo porez. Tako je to, takav je zakon. Da li će Vučić uspeti da to prevaziđe, videće se…

  1. Mira kaže:

   Ne vidim problem u “kompenzaciji”, TV “Pnik” i poreske Uprave, cak vidim ovo kao odlicno resenje za mnoge privatnike; Vazno je samo da drzava ima koristi od toga, a koja je forma u pitanju, manje je bitno.Razumem da bi to trebalo da udje u skupstinsku proceduru, ali ni to nije nemoguce; koliko malih privatnika ima koji duguju za doprinose i PDV, a imaju neke proizvode ili usluge koje su potrebne drzavi? Mnogoooo; Licno verujem da ce gospodin Vucic uvideti koliko je ovo konstruktivan predlog!

   1. Milovan kaže:

    Miro, ali sada stvarno, jel vi znate gde se nalazite?

   2. Milanče kaže:

    Gospodjo Miro, samo AV može da izrekne takve gluposti i da osrltane živ. Mali privrednik

 8. danka kaže:

  Kuku, pa zar vas sajt nije oboren od strane primavere( to nam je nudjeno zar ne ? ) pardon premijera

 9. Mira kaže:

  Pohvaljujem Pink, vidi se da je Zeljko Mitrovic covek iz biznisa, odlicno resenje.
  Ja sam privatnik pa postujem svaki konstruktivan predlog, pogotovo kad se njime resavaju neki finansijski problemi;
  IZVANREDNO!

  Sad samo cekam komentar jadnika koji 2 evra nisu stvorili kako pametuju.

  1. Petar kaže:

   Zeno Bozija ovo je Njuz.net. Ne racuna ti se ovde botovanje. Idi na kurir, informer…

 10. Marko kaže:

  “Ipak, kao profesionalac” stvarno ste carevi!!!

 11. monty python kaže:

  Zeljko Mitrovic kad krene da kenja kaze: “odo da platim porez”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *