njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

30. nov. 2015

Pink započeo pregovore za drugu sezonu „Rušenja Vučića“

BEOGRAD, 30. novembar 2015, (Njuz) – Televizija Pink obradovala je danas brojne fanove serije „Rušenje Vučića“ saopštenjem da su započeti pregovori za snimanje druge sezone. Željko Mitrović, vlasnik televizije, izjavio je za Njuz da su pregovori u toku i da će gledaoci uskoro biti u prilici da uživaju u novim avanturama svojih omiljenih junaka.

-Pregovori idu u dobrom smeru i uveren sam da ćemo vrlo brzo dogovoriti. Planirano je da i u drugoj sezoni gledamo istu ekipu glumaca. Govorim, naravno, o prvoj glumačkoj postavi, koja je iznela i prvu sezonu na svojim leđima i kod koje je prisutan neverovatan entuzijazam kada je nastavak saradnje u pitanju. Scenaristi će ostali isti kao i u prvoj sezoni što gledaocima garantuje sjajnu zabavu i neverovatne zaplete – istakao je Mitrović.

-Pored stalnih likova u seriji će se pojaviti i brojni specijalni gosti. Ne želim sada da otkrivam imena, ali verujem da će pojavljivanje nekih ličnosti biti veliko iznenađenje za sve. Brojni glumci nam se svakodnevno javljaju sa željom da budu deo ovog projekta jer su prepoznali da im učešće u ovoj seriji u znatnoj meri može uticati na karijeru – ispričao je vlasnik Pinka.

Mitrović je dodao da jedina prepreka na koju su naišli prilikom dogovora za drugu sezonu jeste prezauzetost poligrafa.

-Zbog velike zauzetosti poligrafa i njegovih brojnih obaveza veoma je teško naći slobodne termine za snimanje scena u kojim on treba da učestvuje, a bez njega serija gubi na autentičnosti – objasnio je on.

 

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  E da se on nije dosetio pa zabranio emitivanje pre 11 evece! Ljisica je to, nece to lako da bidne!

 2. Рубљов kaže:

  Мени су увек биле најбоље серије и филмови из серија произашли, у којима главни глумац буде убијен на почетку, а до краја следи напет расплет уз обиље жртава блиских главном јунаку, а убица буде лик на којег никад посумњао не би…

 3. vladika valjevSki kaže:

  Tanjug | 30. 11. 2015. – U Srbiji je 45 odsto mladih nezaposleno, a jedan od ključnih razloga za to je njihova neaktivnost, rečeno je na današnjem skupu “Karijerno vodjenje i savetovanje – Koncept i inovacije”.
  Ispravka:
  Na skupu je ukazano da je 75 odsto mladih neangažovano i da je za karijerno vodjenje i savetovanje bitna saradnja Ministarstava prosvete, rada i omladine, koja, kako je ocenjeno do sada bila uspešna.

  Vo imja oca Pinka i sina vozača… Amin!

  1. Ja sam kaže:

   Uskoro ce se ostvariti decenijski san naprednih radikala da nam sva deca zive do granica Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica. Stim sto ce sa druge strane te granicu gledati Srbiju-ono sta od nje pretekne..

 4. Ja sam kaže:

  Nadam se da ce na prolece naredne godine doci do masovne zamene glumaca, scenarista i producenata, kako publika ne bi napustila salu u kojoj se prikazuje ova komedija sa tragicnim svrsetkom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *